MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 28, 2012

cahaya memanco2


kita simpan dulu cite raya sambung esok, ni nak cite menang lampu kat FB asia media TV 
aritu join contest limited edition paranorman nightlight, cam bese la masuk banyak nama, yang menang nama kakak aku, dia pon bukan buka fb dia ni haha.ntah2 password pon dia xingat..

airutu xtau pon adiah dia dapat lampu, ingt dapat tiket wayang nak juga g tgk kan cite budak2 ni kasi mia tengok pastu asia media tv upload gambo adiah, dapat lampu yang tulis paranorman, jadi la bole buat lampu dalam bilik umah kluang heheh..

tq asia media tv!
 

ni la adiahnye, tapi kena kolek plak kt opis asia media tv ntah bile masa aku nk g puchong sana ntah
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

besar ke lampu tu?
lawa tu buat deco umah

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahhh tahniah

Nana said... [Reply to comment]

tahniah nana...
memanco2 ler lepaih ni..hehe

nana, ritu sy dah terjah kedai bahan2 buat kek kat sri gombak tu....tp kan...rasenye kedai kat samudera lagi murah ler....bezanya, kedai kat sri gombak tu serba-serbi ade la...yg kat samudera ni baru lagi...

azelyusoff said... [Reply to comment]

wah bestnyer... masuk jugak contest ni tapi tak de rezeki :( dah lama tak menang kat Asia Media TV ni.

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats!!leceh bab2 collect tu

mama tisya said... [Reply to comment]

lampu tu kalo color merah mcm cite hantu

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

cute nye lampu tu beb , wajib ko pi colect

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

comelnya lampu tue....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...