MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 13, 2012

duit raya nuffnang

alhamdulillah..dah tua2 bangka gini kan mana nak dapat duit raya lagi dah..
sabtu lepas sampai la cek yang ditunggu2 eleh mcm la sejuta je amount nye haha..ok la sratus lebey pon lepas juga beli baju raya sepasang kan?hehe..

mekaseh nuffnang..cek ni tiba tepat pada masa orang nak beraya, arini g bank in esok luse bole la pakai wat soping raya.
dapat sratus gini pon dah suke apatah lagi dapat ribu2 mcm gto, ceera, seme tu kan..beznye diorang


Published with Blogger-droid v2.0.6

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

masyukkk!!!..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak tak pnah merasa pon nana... huhuhu....

tulah best kan klu mcm ceera, red mummy tuh kan???? akak tgk hr tuh ceera dpt 3 ribu lbh... perghhhh....

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best la..leh buat shopping2..

mama tisya said... [Reply to comment]

slamat soping..masyukkk

MRS. K said... [Reply to comment]

aku tgk kat instagram depa dapat 4 ribu wei.. perghh

Myra Jay said... [Reply to comment]

Lebih kurang amoun yang akan myra dapat je awal bulan depan.. hehee

Tahniah ye :D

Myra Jay said... [Reply to comment]

Lebih kurang amoun yang akan myra dapat je awal bulan depan.. hehee

Tahniah ye :D

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

suke ar cam nana ni..tak sembunyi2 kan amount, hikhikhik

Jaa said... [Reply to comment]

wah, bestnya dapat duit raya..leh beli baju raya...

Cik Rongoks said... [Reply to comment]

mohon blanja , hahaha

Lelaki Ini said... [Reply to comment]

wah
bestnya!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

best..best..sbb kita jarang dapat duit rayakan??

eB said... [Reply to comment]

rezki. asyikkkkkkk :)

Gieyana said... [Reply to comment]

tahniah best..syukur..

X nak cash out lg..nk simpan utk holida awl thn depan..insyaallah..:-)

SyaNa said... [Reply to comment]

lama tak merasa duit nuffnang
xpe la..org tak sayang da :(

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

bile lah nk merasa duit raya dr nuffnang ni...ehehe

Rinna said... [Reply to comment]

Alhamdullillah rezeki tuh.. :)

Cute Mum said... [Reply to comment]

uyun dah dapat check.. tapi aima tak sempat nak bank in.. takperlah.. duit tue pon untuk kegunaan barang baby jugak..

fieda said... [Reply to comment]

kita pun dapat jugak..tepat masanya kan dia kasi cek..

FiZ said... [Reply to comment]

seronoknya kak nana.seratus lebih pn banyak jgk tu.saya ni x lepas seratus pn dah excited nak cash out.hehe

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

dah lama aku tak merasa...nuffnang tak sayang aku lagi...sobs...

ieda said... [Reply to comment]

alhamdulillahhh
masyukkkkkkkkk
sape nak bagi kan ;))

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

ok la tu nana..ade gak..kite ni lame dah tak cashout!!huhuhu

Masya said... [Reply to comment]

murah rezeki .. alhamdulillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...