MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 10, 2012

duit raya

selesai dah keje aku tukar duit raya..amboi kemain payah eh nk tukar duit kat sri gombak ni, semalam kebetulan bayar kete kat hong leong nak tukar la duit raya, xde dia kata minggu depan baru bole tukar duit raya, ok fine

on the ke parking singgah cimb dah siap2 tulis notis 
penukaran duit raya bermula dari 9.15 pagi -12 tengahari SAHAJA argh...stress time tu dah kul 1.30 petang, kuar cimb masuk plak maybank..pon sama kaedah nye! penukaran duit raya dari 9 pagi-10 pagi sahaja lagi gile sejam lebey je! pastu ada note tambahan wang kertas RM1 & RM5 sudah kehabisan stok

mujor shiera ym kata klw nk tukar duit g ambank sentol, xjauh dari opis pon 10 mnt je tak ramai orang dia kata..pagi tadi lari kejap g ambank senang! orang xramai duit seme ada sayang kamu ambank! hahaha...

dapat la 2 peket sampul raya jadi la
beria2 tuko duit raya banyak2 mcm ada org datang datang raya umah aku hahaha


Published with Blogger-droid v2.0.6

17 ribu orang memberikan idea bernas:

pinky said... [Reply to comment]

baru plan nk g tukar hari ni...huhuhu...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

peminat sampul datang ni...
ko nak kasi atau tidak aku tak kira...aku nak jugak sekeping sampul dari ambank tu...hehehe

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak pon mtk tlg dgn kwn tukarkan...
suami dia keje kt maybank...
snang sket, xyah nak tggu bagai kan??? hehehe

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

mmg mostly dah abis tukar duit raya ni.akak pun baru citer pasal duit raya. jap gi publish. hihikk..

akak minta tolong member akak keja citibank tukarkan. senang bank tu sbb tak ramai orang melayu customer nyer. hihi :P

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

wahh byk nyer tukar duit...hehe

Zana Md Nordin said... [Reply to comment]

mmg minggu nie ngan minggu dpan
bank sure penuh ngan orang ramai yg nak tukar duit raya
nasib baik ler tiap2 tahun tak yah nak fikir2 sangat pasal tukar duit nie..coz' awal2 officemate dah booking ngan bank....

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

sm la kt cini pon....nk tukar duit time pagi jerk...huhu, eden x tukar ag pn..

Cik Bambam said... [Reply to comment]

NAK DUET RAYAAAA!!!

HAHAHAHHA

mama tisya said... [Reply to comment]

thn ni tkyh p bank tukar duit ry...bg kt staff finace diorang tlg tukarkn...

Ibu Lala said... [Reply to comment]

nana keje kat mana?? ai duduk sri gombak. kebykkan bank memang dah habis duit rayenye. sampul raya pun dah takde kan. sedih betul..

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

aku suh laki aku je tukor kan .. kt area opis dia bnyk bank .

lia said... [Reply to comment]

kawan aku offer diri nk tukarkan duit raya tp duit lama jer ada, pasrah je la dari xde he3

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ayu tak yah tukar duit raya..sebab duit kedai runcit kat tuisyen memang banyak giler duit singgit2 dan 5 hengget...hehe

atty's said... [Reply to comment]

kty,adik tukakan,dia tuka kt bank muamalat ke..sng je dia kata.

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

nak wet raya!!hehe

Gieyana said... [Reply to comment]

dku nsib baik hb dh tukar..kasi duit sekupang..hihihi..:-)

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

eh, mestila nak dtg beraya kat umah..
boleh dgn tidak jek..hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...