MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 6, 2012

iftar bersama officemate

 akhirnya berbuka juga kat luar..kamis lepas bersamaan 13 ramadhan tu pestime buke kat luar sepanjang kita berpose ni.aku kan dok ngan mak bese mmg makan je apa yg mak masak.memandangkan amrul xde so solo la aku aritu..mana yg ada partner seme bawa partner ingt nak bawa mia sekali tp memikirkan dia ni klw tak de daddy dia, dia jenis cepat bosan kalau g makan lepak lama2 kang dia ajak balik..dah la g naik kete boz kan kena la ikut time dia kang mia ajak blk camane?

tak pela..xbawa mia memula tu fikir klw mia xbawa sape nk jaga dia seme orang kt umah mak g terawih..last2 call deah suh dia jaga kejap hehe..mujor ada deah dapat la mak dia makan dengan tenang haahah tak gune nye mak.

ritu boz banje kat kelab golf, tempat bese dia g main golf kat rawang tu sebelum sampai templer tak jauh la dari opis ada la dalam 20 minit gitu.mekaseh bos banje..caya tak aku kata sepanjang2 aku keje ni tak pernah lagi la mana2 boz banje buke puasa..never ok! kesian..haha..keje company kecik2 gini la kan..dapat boz yg bagus ok la..dapat bos yang kedekut kem salam je la nk mrasa buke kat luar gini


gambar2 dia bawa seme adalah sangat hampeh sebab amek pakai tab
klw korang nk tau gambar klw amek pakai tab mmg langsung tak cantik klw siang ok la klw malam mmg out! baik iphone lagi lawa gambar dia, nk bawa kamera malas jadi la dari xde gambar kan hehe
 sorry xde gambar makanan..hahah kan dah kata gambo makanan di bekukan
air bole la ek hahaha
 ini la bunga2 dia opis selebihnye seme kumbang2
 seme dengan poplook bole tak jadi model poplook?hahah..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik la poplook nana tu...sowi nana sabtu N ahad mmg tak dapat G memana akibat ada pesakit asthma kat umah tu...asthma menyerang pulok..sowi ye....this week sue G amik yee

mama tisya said... [Reply to comment]

dlu kitorang familyday and team building wat kt perangsang golf club ni...okla rezeki bos blanje..nasibaik ada diah tlg jg....wah model poplook

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

alahaiii cantiknye baju poplook
teringin gak nak beli satu

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

lepeh ni aci mintk deah jaga akil plak .. heheheh

lia said... [Reply to comment]

murah gak ek buffet kat c2

lia said... [Reply to comment]

murah gak ek buffet kat c2

watyz said... [Reply to comment]

seb bek la ade diah kan ble tlg tgkkaan mia tu. eh pakat pakai poplook yer ehehhehe... ko pakai ngan cardigan ke inner tu weh?? hehehhe

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

cantek hg pakai poplook tue...hehe..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

bestnye bos banje makan :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

waa semua model poplook tu heheh

mrs kayrul said... [Reply to comment]

dulu masa arwah boss ada rajin la tiap2 tahun ada g buka puasa, bila dah ganti boss baru memang hampeh la..kitorg kejam sikit kali nie, buat muka kesian, cakap dah booking nak g buka puasa..saja la ajak bos sekali...


mungkin dia kesian kot memasing kata nak guna duit sendiri terus dia cakap nak belanja....wah menjadi gak la tektik tue..hehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...