MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 9, 2012

jam tangan LED

masa zaman kapel2 dulu kan tak pernah pon gedik2 beli jam sama ke, baju sama ke..ntah cam tak bape jiwang kan..gitu la hehehe cer klw jenis jiwang2 skit seme nak sama kan..
aritu la amrul sms..tanya nak jam tak?jam LED dia kata
dah orang nak beli kita kata nak je la kan..bukan kuar duit pon haha...
lama gak la tunggu jam kita ni sebab dekat 3minggu amrul beli baru dia balik KL
ingt kan dia bli jam kita je rupenye dia pon bli gak sama kaler & patern mcm kita, kira mcm satu set la

mest korang pelik kan tgk jam ni xde jarum?mana nak tengok masa dia?
 dah nama pon jam LED so bile nak tgk time kena tekan button kecik tepi tu pastu kuar la time kul bape
tapi malam je la cantik nampak dia nye lampu klw siang tak la terang gini
 ada yg berminat ke?g la kt FB jam tangan LED ion samurai


Published with Blogger-droid v2.0.6

18 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

1st time tgk jam LED

SyaNa said... [Reply to comment]

kalo tak tekan mcm gelang kan ek

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhh menarik...

1st time tengok... cantik ;)

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

uiiii..uniknye rupe bentuk jam ni..mcm pelik pon ada sbb tak nmpak tgh2 tu kan..hahahaa..dasar jakun..=p

Lyaa Suriany said... [Reply to comment]

waaaah
baru tau kewujudan jam led ni..

FiZ said... [Reply to comment]

unik..jam mcm ni mmg xpnh tgk lg.

watyz said... [Reply to comment]

menarik la beb. jakun jap nengok. hehehhe

rahayu said... [Reply to comment]

akak pun first time tengok..canggih betul

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Tu la pasal
Ms tgk kat fb cam unik je tetiba amrul call ckp nak bli hahah mcm tau 2 je

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
Ahh mcm gelang elok petak mmg aku xminat bulat

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
Ahh mcm gelang elok petak mmg aku xminat bulat

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Heheh unik kan

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
Hahaha menarik kan

Nana said... [Reply to comment]

@Lyaa Suriany
Sama la kita

Nana said... [Reply to comment]

@FiZ
Hehe tau xpe

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Hahah murah je beb

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

wow! unik!

FiqLekir said... [Reply to comment]

Brape harganya nie kak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...