MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 7, 2012

jemputan berbuka dia ISTANA

yallah! tak caya je ni..dapat jemputan berbuka dari ISTANA!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tapi jangan salah sangka ek..aku dapat jemputan berbuka kat ISTANA deah hahaha...bukan istana raja mana2 (alangkah bestnye kan klw btol2 dapat jemputan dari istana haha verangan je la ko)
ari jumaat mgu lepas kami berlima (masuk mia) sama2 buka puasa umah deah..kebetulan si laki nana keding tak de, amrul pon tak de, falsya plak terpaksa la tinggal kan wan dia nak buke ngan ktorg ehehe..
buka kat umah lagi bes..xyah nak kejar2 cari surau paling best tak yah susah nak masak sebab diah yang tlg masakkan ktorg datang bawa perut je tunggu azan ngapp hahah
 sebenarnya plan nye air jumaat tu deme ni pesan suh aku blikan nasi kerabu kat pasar pasar malam jumaat kt umah aku si pasya nak nasi kerabu kemain la pesna lauk ikan, telor asin, solok segala bagai dia pesan gaya tak leh nak tutup pembungkus hahaha tamak haloba si nana plak pesan nasi dagang..

sekali malang tak berbau..aku balik lewat jumaat lepas semata2 nak siapkan gaji staff, pasai ari isnin aku nak cuti tu nak tak nak kena stay juga kat opis sampai kul 6 nak siapkan salary, klw aku tak buat nanti delay plak gaji diorang.dah last mnt sms diorang kata xdan nak belikan makanan diorang nasib baik ktorg ada dah yg pantas segala hal..masak memasak serah kat dia sekejapan je dia klw msk.

menu aritu macaroni goreng sedappp ngan kelipo sadin (mia kata karipap ni kelipop haha) ko tgk deah klim dia nye kelipop cantik kan?ko suh aku wat kelipop??mampos aku bulat2 kan je pastu goreng hahah xde nak kelim2 xpandai
kemain mia puji kelipop deah..
emm..sedap la kelipop diah..lg sedap dari kelipop surau (aritu terawih kan ari2 moreh ada kelipop kat surau ari2 dia bedal 3 ketol haha..mama dia xsuke sgt kelipop tp mia antu btol kelipop)
eh gambar reramai tak amek plak.sebab masing2 seme tak pakai tudung kan jadi amek gambo ni je la wat hiasan haha..kemain banyak nau hiasan ats kepala diorang
eh korang aku buat ni sebab nak cover rambut korang tau..skang korang kan dah bertudung xleh la nak tayang aurat korang suka2 ati 
tapi dah mcm orang tak btol pon ada aku tgk korang ni ahahaha...mcm org br kuar tanjung rambutan hahahahahahahahahahah.....

Published with Blogger-droid v2.0.6.,

7 ribu orang memberikan idea bernas:

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aiseh..debor makjemah,hahaha, 1 ari nnt tu..sure punye..eh.ko folo up lah dgn SU permaisuri tu..sedap x sarang semut iii ;p

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

ingatkan betul2 dpt jemputan istana td...
tipah tertipu... hehehe...

shera haifa said... [Reply to comment]

ingatkan dapat jemoutan dr istana terengganu.. hehe.. mklumlah aritukan permaisuri beli biskut..
;)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Hheeee, comel je gambo yang di edit tu :)

watyz said... [Reply to comment]

ishk.. aku bersungguh baca. ingatkan makan kat istana trengganu tadik. hikhik.. pandai dia wat kelipop. aku pon x pandai... :)

Falsya said... [Reply to comment]

Dh mcm ape dh kepala aku..nak kate chunlie pun bukan...hurmmm..hahahahahharammmm....

mama tisya said... [Reply to comment]

wah rajin diah masak...bgs2...kalakr gmbr ltk bunga2 tu..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...