MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 16, 2012

jualan gudang kerepek katanya

break semalam saje g kat sentol tu tgk ada banner kata jualan kerepek tros dari kilang xjauh la dari opis 10 minit gitu.ye2 jualan gudang katanya sekali g sana eleh kat umah je dia jual.sebenarnya kalau tanya aku pasal harga kepek ni memang aku tak tau sebab xbiasa beli, tapi xkisah lah mmg hajat nak carik kerepek pon nak kasi mak, murah ke mahal ke tu blakang kira la xkan semata nak bli 3 jenis kerepek nak kena g sungai besar kot?ahaha kalau buat jual bole la g sungai besar ke banting ke beli borong.

mcm2 juga ada jual...kepek, kacang, asam mmg dah bajet nak beli satu kacang, satu kerepek ngan satu maruku so semalam rembat la 3 beg je harga kerepek ubi pedas RM12 sekilo, maruku RM18.50 sekilo ngan kacang RM14 sekilo murah ke mahal ek?serius tak tau ehehe...

korang suke tak kerepek?aku suke juga nak2 time raya kan dok depan tv sambil kunyah kerepek hehe...


Published with Blogger-droid v2.0.6

12 ribu orang memberikan idea bernas:

JunAina said... [Reply to comment]

Akak tak tau le mahal ke murah tapi baru2 ni akak beli dari kawan adik ipar yang duduk kat sepang. Ubi black pepper Rm8 satu pack yg besar tu. Pisang tandok Rm12. Sekali borong sejenis tu 4 bungkus tapi tu mesti kejap je krup krappp krupp karp dek adik kat umah. Tau2 dah habis.

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

entah la..sebab tahun ni sue N akob dah decide no more kepek..sebab tahun lepas kepek tak abis..lemau je..kena buang last2

mama tisya said... [Reply to comment]

suka gk kerepek kunyah2...kt pasar borong selayang rsnye ada jual gk tp okla dkt ngan opis tkyh sesak2 p jauh2

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

akak pun ternampak banner nieH...dia kat tokong cina /petronas tu yek......

Myra Jay said... [Reply to comment]

Kat sini pun ada jual kerepek kekacang gak..
Myra dah memborong minggu lepas..heheee

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak pon suker beli krepek nih sbb bdk2 mkn...
lgpon bdk2 bkn mkn sgt klu kuih2 raya nih...
diaorg nak duit jerk.. huhu

Afasz said... [Reply to comment]

tingin kepek la plak.

SyaNa said... [Reply to comment]

hehe aku pn tak tau murah ke mahal
ok la kot byk gak tu sekilo kan

Cik Rongoks said... [Reply to comment]

ika pon suka kerepek .huhu

Ya ALya said... [Reply to comment]

mahal sikit je..kt tmpt ya maruku 1kg.rm16 je...

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

ada yang murah ada yang mahal, la ni pisang mmg mahal la, kita beli kat kawasan rumah mak kita je kat tanjong karang, sana ada kilang kerepek, mmg tiap2 tahun beli satu sejak kami sekolah lagik....

Ieta Mat Saad said... [Reply to comment]

Mencari2 kerepek terjumpa blog ini. Srlamat berkenalan... ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...