MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 3, 2012

kalau amrul kurus...

ok sambung ayat di atas...
kalau la amrul kurus...............

dah lama aku rembat baju ni..comei kan?sepasang yang gegerl nye dress comei gile tapi size untuk so boboy sangat la kecik klw amrul form 5 muat la baju tu hahaha..
pst yang jangan marah ek kita gurau2 manja di bulan puasa eheeheh

sape yang nak tgk baju comei2 ni sila la masuk sini
serene paradise's
,


bulan puasa ni kan xde idea nak wat entry lah..dah la entry makan2 terpaksa di bekukan sementara waktu..naik beku otak mikir nak hapdate blog hahah...xpe2 akan cuba menghapdate biarpon kehilangan satu topik pasal makan2

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

dress yg perempuan tu pakai lawa la..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

jangan tak hapdate langsung yee....tertunggu2 je...kikikiki...baju tu mmg cantik la..suke sangat tau....

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

a'ah cute kan sedondon kekeke sama la kalau asben lin zaman bercinta muat kot baju ni skang perut ngalahkan mak yong yg tgh sarat ni hahahhaha ..raya mintak ampun keekkeke

Saleha said... [Reply to comment]

kat mana nak dapatkan baju2 tu.. ada jual kat online?

harap dapat beri maklumbalas ye
terima kasih :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

cutenya entry ni hehheheh

Falsya said... [Reply to comment]

mengong nieh..kecik hati amrul..hahahaha...

SyaNa said... [Reply to comment]

hahahaa...cute gile
terbayang amrul pakai baju tu

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

free size ke nana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...