MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 30, 2012

kembali ke kuala lumpur

 pagi2 ahad ktorg dah balik kelumpo....amrul dia kena keje kl seminggu start dari ahad sampai jumaat tu pasal la aku ikut dia balik kluang sebab tau amrul akan turun kluang balik, pagi tu sebenarnya amrul dah terlambat sebab nye sepatutnya amrul in charge kat kl, tapi dia sendiri pon masih kt kluang..dah tu apa lagi...

masuk je highway amrul tekan 160-170 km/j duduk lane paling kanan dari kluang sampai kem sungai besi...masyallah jantung aku ni jangan cakap la kan mcm nak tercabut dah...bila kita cakap slow la sikit dia kata dah lambat..dia patut sampai kl sebelum orang2 kluang sampai kl..dah tu nak cakap apa lagi?dalam hati tak putus2 doa, langsung tak berenti pon straight dari kluang sampai kl nak tau brapa lama masa nak sampai??

dari kluang 8.10 pagi sampai kem sungai besi, kl 9.45 pagi..maknanya perjalanan kluang-kl selama ni amek masa 3 jam stengah jadi 1 jam 30 minit .aku dah warning amrul pasni datang saman sila la bayar yea..hahaha...jangan tiru mcm tu ye kawan2 tak baik utk kesihatan mmg sakit jantung aku.

sampai je kem sungai besi orang2 kluang pon xsampai lagi...ceh beria2 pecut last2 diorang baru area nilai, memula amrul nak antar aku dulu sampai umah pastu dia bawa kete g keje abes dh lambat mcm gitu aku plak anta dia pastu balik drive sendiri.

tengah2 dok tunggu heli amrul sampai (ceh kaya nye ada heli haha..heli keje dia la) tetiba ada satu heli nuri baru nak mendarat apa lagi cargas amek kamera sebab mia kan suke tgk heli ni..blom dan aku nak amek kamera dia yang dulu suh aku amek kamera haha...


 tutup tinge bunyi kuat hehee

 tau la anak askar..
yang ni kan aku xsuh pon dia wat tabik2 gini
dia yang sendiri buat
pastu dia suh kita amek gamba hahaa

ok dah abes dah cite raya..sebab tak beraya sangat pon kan..minggu ni la kot kalau nak beraya kt kl plak, g open house umah kengkawan, sorry umah kat kl mmg xde open house tau..hehehe...kita bizi g open house umah orang xsempat nak buat open house

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

sah deret saman nnt tu
hahaa
*sila update brape saman yg dtg*

mia makin besar
sama mcm tisya

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

damia memang anak askar...
hahahaha laju betul...jue yang dengan rasa mcm nak tercabut nyawa rasanya

mama tisya said... [Reply to comment]

giler laju...sure penumpang dlm kete tu jantung dup dap dup dap..bahaya tu...hah sila update kalo kena saman brp..mcm syana ckp..hehehe

mia gmbr tabik tu mmg anak bapak...hah mia nmpk sebaya tisya beso gk

FidDin said... [Reply to comment]

makin cantik mia..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

makin lama tengok muka mia ni cumill la sangat2.. tau

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

mia pandai bergaya! :)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

mia si cerdik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...