MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 15, 2012

kepulangan yang dinanti

Hoho xsaba tunggu dd mia sampai on the way katanya dari kluang baru tak sat call dah sampai senawang katanya
Tak saba tunggu amrul balik tu bukan nye apa, dah xsabar nak soping raya..baju raya satu hape pon xde lagi ni, kaler apa tema pon xtau la ikut la nant esok luse g jalan tar apa kaler yang menarik it la jadi warna tema.
Xkisah wat psiapan last minit sebab taun ni raya kat kelumpo je klw nak wat gile malam raya pon bole nak g soping baju raya
Published with Blogger-droid v2.0.6

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

syoknye nana!
mesti best ek nak soping2 ni, hehe..
last minit, sure dpt murah2 jek ni..

kite pulak, malas nye nak beraya
sbb papazakwan kene keje, huhu!
dah la 1st time baby nayli nak raya ni, papanye kene keje plak..
hmmmm, minggu raya ke-3 baru die cuti seminggu..,huhu! =[

ieda said... [Reply to comment]

uishhh sure banyak yg lelong2 mlm raya tuu nanti ;)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hehehe..aku lak, mcm ler apai dgn aku pjj..xsetel lg jugak baju aku dgn maryam..baju melayu the boys dah setel..
tema kaler decide lps beli bj melayu diorg ;p

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

last minute shoping yer... apa pun, Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin...

Hati2 memandu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...