MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 14, 2012

maafkan anak saya

ari ahad lepas ramai tol kawan2 dtg umah amek kuih, lepas sorang-sorang tu yang sampai bertepung2 henpon aku tu haha..asal dok terap kuih tart ada orang call nk datang.tengah wat tart tu ada orang call nak datang stop kejap...tu pasal lambat siap kuih haha..

rasa ada dekat 10 orang gak la datang ahad lepas..tiap kali aku kuar kasi kuih mia sebok la nak ikut...yang aku geram nye tiap kali aku anto kuih kengkawan ni kan time kawan2 bayar duit kuih damia bole cakap

eh xde duit raya ke??
hahahah adoi la mia malu muke mama tau
hasil dari ngendeng mia tu ada la RM20 duit raya terkumpul kawan2 yang amek kuih bagi ke mia haha..sabo je la aku mia ni...

masuk customer ke-6 aku cakap mia jangan ikut mama anta kuih duduk dalam umah, nanti mia minta duit kat aunty malu mama kang

mia bole jawab..ala xpe mia ikut mama..mia xminta duit dah..mia dah ada banyak

hahaha....geram tol.sorry eh kengkawan maapkan la anak saya tu..dia mmg gitu dari taun lepas lagi..asal jumpe orang masa musim nak raya dia akan tanya xbagi duit raya ke??haha...kepada kengkawan yang mana bagi mia duit raya tu terima kasih eh..tq aunty sue sayawal kasi mia duit raya banyak plak tu..


ni sekeping je gambau ngan kastemer diana geng pcm dulu yg amek sarang semut ahad lepas aku pesan kt diana suh crop gambar ni sebab aku nye suar abes tepung2 hahaha..orang tengah wat kuih kan mmg selebet..ngan mia muke bertepung dia sebok tolong











Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

hahhaha..mia mmg sangat pandai..kikikii

Ena said... [Reply to comment]

heheh..

sama mcm dak anis la.. asal jumpa org mintak duit raya.. hadoiiiii.. a'a kita yg malu kan.. tp apa nak buat. budak2.. kita tak ajar pun cakap mcm tu.. tp kalo nana perasan citer upin ipin banyak pengaruhi minda budak2 ni..

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

boleh order lagi tak biskut sarang semut tuuu

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aler budak2 apa tau weii...
janji dia seronok...
tapi tulah, kita lak yang tebal muka...hehehe....

sabar jelah, mia memang banyak keletah dia

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

biasalah nana budak2 tue..

mama tisya said... [Reply to comment]

klakar mia..mak jual kuih ..die tumpang collecr duit raya

lia said... [Reply to comment]

he3 teringin aku jumpa mia... mulut dia petah betol ckp...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

hahha jujur dan ikhlas bila bercakap la mia ni ..budak2 cam tu la

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

takpe...best mia ni...aunty soya mmg nak kasi pon...kikiki...cian tak da sampaul..tak pe kan....tu namanyer nana dier bijak...nnt leh ganti mama dier lak meniaga sarang semut

mamafarah4 said... [Reply to comment]

hahaha..tomei jer mia ni..ala..bebudak bisalah..x de nya la org nk marah...pandai mia pasang strategi nk wit raya lebih...nk beli apa tu?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

he..he.. comei la .. bdk2 mmg gitu nana .. adam tue pun kadang2 depan org tah apa benda selamba jer dia cakap .. he..he.. damia tue peramah .. tak takut org .. ;-)

Ietams said... [Reply to comment]

memamg pandai mia..hihihi..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heheh tak per sbb mia budak2 lagi :)

SyaNa said... [Reply to comment]

hahahaa mia mia
biasa la budak2

watyz said... [Reply to comment]

pandai mintak duit raya sendiri. ala nana nama pon bebudak kan. anak buah aku dulu lagi dasat. kalo org bg singgit dia ckp kuat2.. singgit jer!! hahahha

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

bdk2 petah mmg gitu nana..hehe..chomel je mia..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ehhe..
dgn aku dia tak berani kot?
aku ingat lagi thun lepas amik acke ko tu..
dia takmo ikut kuar..
ehehe..

Cute Mum said... [Reply to comment]

dania tahun lepas tak paham lagi..
tapi rasanya tahun nie mesti akan jadi camtue gak sebab masa dapat sampul dania bowl die siap tgk dalam kata "takder duit pon"..
memang perngaruh upin ipin kuat kat dania tue..

takperlah.. mesti kawan2 yang bagi pon ikhlas..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

beselah bdk2 nana...
diaorg tau nak duit raya jerk... hehehe...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

hahahah! sabo je la mia ni tau..
byk dh duet raya die dpt hasil ngendeng2 kehkehkeh

atty's said... [Reply to comment]

mia budak lagi..nanti bila dah besar malu sendiri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...