MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 17, 2012

masih di office

macam xde harapan je nak balik awal arini haha..mengharap konon bos dah balik kampung ingat nak wazap tanya bole tak nak balik awal tapi xberani plak sebab semalam dah minta balik awal hehe,,kang boz kata mlampau nye budak ni ari2 nak balik awal kan..

xpe la kita xde nak balik kampung mana2 pon..xkisah la balik kul 5 pon...sure ramai yang dah balik keje dah kan opis kasik hafday xpe saya tak jeles pon sebab dah biasa dari dulu tak pernah dapat hafday ari jumaat hahah (ayat penyedap ati hahahah)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

sama lah kite,kak...
nory pon still kat opis,tggu bos kasi hint suruh balik awal..hehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

tak pe mana2 pun sama, kita dpt blik half day, bos siap tanya "u biler nak balik"...sbb dok tengok kita kat opis lagi, gaji dah sattle tenang hati nak beraya sakan...

ieda said... [Reply to comment]

memang ayat penyedap ati tuu ekeke ;)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

selamat hari raya nana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...