MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 27, 2012

menang RM600 rezeki bulan syawal

 syukur...syukur..syukur...alhamdulillah...masuk memang atas dasar suka2 sebab nye kontest ni kena vote tapi aku mencuba nasib mcm contest kleenex aritu la..aku rasa tak ramai pon yang vote sebab aku pon tak warkan2 kat fb suh tolong vote kan ke apa..ada yg vote pon mana2 kawan2 kaki contest yg ada sama2 join juga contest ni.

ari khamis lepas masa kt kluang dapat call dari nivea dia kata tahniah anda salah sorang dari shortlisted utk contest nivea moment of closeness untuk theme reunion, natasya tu tanya ada tak resit barangan nivea?aku kencing dia ada...padahal aku tak ingat nak bli barang nivea sebab  contest ni nak resit barang nivea sebarang amount xkisah hehe aku buat2 tanya dia klw resit hilang mcm mana?dia kata bole g bli brang nivea & dapatkan resit janji date resit tak lebih dari tarikh tutup contest 30 sep 2012.

masa dia call tu aku xde la eksited sebab dia kata shorlisted kan, blom menang lagi, esok nye buka fb dia siarkan senarai nama 10 pemenang untuk theme reunion tekejut beruk aku tak sangka sebab rasanya ramaiii sangat yang join contest ni...ingt masuk xde la nak harap menang sekadar suka2 je, contest ni masih lagi berlangsung ada 4 theme semuanya..korang try la join mana tau rezeki korang plak kan..aku ni pon main try je tak sangka plak rezeki..

contest ni bukan amek kira vote saje, caption gambar & gambar menepati theme yang di amek kira pemarkahannya.untuk theme reunion ni tak banyak masalah pon aku nak carik gambar yang sesuai sebab aku ada banyakk gambar beramai2 yang aku rasa menarik, tapi antara banyak2 gambar tu aku pilih gambar yang selalu menang contest masa kat blog dulu, gambar kt broga atas buai ramai2.

tahniah juga dekat ain...sebab menang utk theme ni
  meh kita besar kan skit gambar yang manyak ong ni
ok dah tengok gambar kan skang kita tengok adiah nye
untuk setiap theme ada 10 orang pemenang (gile ramai pemenang kan)
setiap sorang akan dapat RM500 CASH (ni yang aku suke ni cash haha mata duitan phuii...) + barang nivea bernilai RM100 total adiahnye RM600
dah hanya sorang je pemenang yang bertuah yang akan menang Grand Prize RM5000 CASH + RM1000 barangan nivea jadi keseluruhan pemenang utk 4 theme sama dengan 40 orang akan di adili oleh para juri yang adil lagi bijaksana untuk menang GP wohoo sape kah insan yang bertuah itu
 kemenangan ke-31 utk 2012
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

wahhh...tahniah utk ko...:-)

azura samsuddin said... [Reply to comment]

tahniah nana :)

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..mmg best cash

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

tahniah nana , terbaek :)

atty's said... [Reply to comment]

tahniah nana..semoga terus dimurahkan rezeki.amin

Falsya said... [Reply to comment]

yeayyyy!!!...best3..terhidu2 bau ikan bako istana dh nieh..kuikuikui..

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dikk
suke bila dgr nana always luck ! .. ;)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats!!!!!

Em's Family said... [Reply to comment]

tahniah nana!! :) gambar tu memang cantik :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bestnyer kan..menang..rezeki..alhamdulillah

Pusat Bahasa Pelangi said... [Reply to comment]

wow..tahniah..rezeki!!

Gieyana said... [Reply to comment]

Congrats babeh..

Afasz said... [Reply to comment]

tahniah. byk tu. nk gak masuk contest2 camni. tp tak tahu nak dpt info cmne.

nanakimie said... [Reply to comment]

tahniah sis!:) alhamdulillah...rezeki sis sekeluarga.....semoga dimurahkan rezeki selalu..amin....

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

congrats nana!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...