MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 27, 2012

mia dengan anak aron aziz

arini akan start la drama bersiri terbaru eren ajiz kat astro mustika kul 9 malam, umah aku nan hado asteruk jadik tak dapat la nak nengok hehe...ok berbalik kepada cite kite

aritu masa bulan puasa ada la kawan adik datang umah bawa anak dia, tinggal kan kejap dia g solat kt surau tengah borak2 last2 adik aku cite la..faris ni berlakon ni..cite adam & hawa jadik anak eren azis..wah..yeke ktorg seme jakon muahaha...pastu apa lg memula tak heran pon nk amek gambo ngan faris ni pas adik aku cite dia ni berlakon jadik anak eren je seme adik2 aku pakat amek gambo ngan faris haha...diorang kata nanti kalau faris dah kuar tv bole eksyen kat pesbuk haha..cam harun

memang baik budak nye diam je ikut sape dokong dia nak je ngan seme orang no wonder la bole berlakon sebab budak tak banyak ragam kan

masa ni faris kecik lagi bape bulan ntah


Photobucket


Photobucket
ini faris skang dah 10 bulan kemain debab...mia suke la pegang adik...siap suh mama beranak nak bb dia kata  hahaha..mcm senang je nak beranak kan


pasni slow2 masuk cite raya plak, gambar raya tak banyak sebab malas bawa kamera usung sana sini hehe
Published with Blogger-droid v2.0.6

9 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

debab btul..best tgk baby debab ni..geram..

channel mustika ek..bkn ria ke...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

chomel..untung..kecik2 dh berlakon..hehe

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

waaaa...debabnyeeeeeeeeee..geram!!

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aku lagilah takde gambar raya weii...sedih...

ieda said... [Reply to comment]

memang debab .. geram tgk
akk pun slow2 citer raya .. pic banyak .. fenin nak edit ekek ;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alor ada astro pon bukan leh tgk pon mustika ni....tak langgan ...mmmmm

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

nana cter ape nana? nak tgk la.....

Falsya said... [Reply to comment]

bestnye jd baby tuh..wakakakaka..

semangatnye naaaa..eh eh, mia dh sebut adik?..jeng3..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

geramnye tgk budak ni...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...