MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 8, 2012

pemenang kuih sarang semut adalah..


keputusan yang di tunggu2 saya pon debor, nebes jugak sebenarnya nak tau sape pemenang nye hahah over kan penganjur pon debor.balik keje semalam mandi mia siap2..pastu panggil mia..meh tolong mama kejap..kita cabut nama satu..hah?mcm upin ipin ke kata dia haha..klw sape tgk episod upin ipin yang nak wat pementasan kt skolah sama la mcm ni..cikgu cabut undi untuk kasi watak maising2.

ok bahan2 untuk cabutan apa yang kita perlu??

sebekas nama para peserta jenuh aku carik bakul xde ni pinjam bakol opis tempat letak stapler haha...
kang letak balik tempat dia
seterusnya..baca sedikit doa sebagai permulaan sesuatu perkara
mia baca doa mia..
skali mia baca
allhuma barik lana fima rojaktana wakina azabanar
aahahaha..skali doa makan kuar ok la xpe janji doa 
.
langkah seterusnya masukkan tangan anda di dalam bakul tanpa melihat isi di dalam nye
 ok kena stay pose nak amek gambar..stay jangan gerak
.
bertindak mengikut arahan..mama kata amek satu je nama
 dan..ini lah masa yang di nanti2
pemenang nye..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Em's Family..
tahniah..nanti kita msg kat pesbuk yea nak datang amek weken ni pon bole..dia alu2kan saya ada di rumah


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

fieda said... [Reply to comment]

tahniah

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!!!
xde rezeki x pe next time cube lagik... :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah pada yang menang...

pinky said... [Reply to comment]

tahniah...

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

alaa tak bertuah...huhuhu

Gieyana said... [Reply to comment]

congrats to da winner..best nie..:-)

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah mira

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

waaaa bertuahnya. taniah...
kempunan mak buyung nak merasa huhu

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

saya nak duit raya jek dari acik nana...lalala

Ietams said... [Reply to comment]

tahniah!
dah dpt sebalang kuih raya free

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

tahniah tuk pemenang ..

** mood sodey

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

tahniahh....!!!!

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

wahh mira lah!!! tahniah2..gulp,telan air liur je lah ;p

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah!! :)

Saya Disini said... [Reply to comment]

tahniah

SyaNa said... [Reply to comment]

tahniah pemenang :-)

nadia said... [Reply to comment]

huwaaaaaa, melepasssssssssss! T__T
hehe.

Rinna said... [Reply to comment]

Tahniah kepada pemenang..

Cute Mum said... [Reply to comment]

tahniah em's family..

nana.. uyun suka sangat tgk cerita pementasan upin ipin tue.. dania dah dapat satu trademark dari cerita tue..
kalau orang cakap ngan die.. mesti perkataan pertama yang keluar adalah "Mana? Mana?" huhu.. sampai tension gak kalo nak minta tolong dania tau..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

tahniah..
bestnye
nak jugak, huhu! =p

kite suke jugak pementasan upin ipin tu
suka tgk jagjit, haha!

Ummi Rayyan & Rayees said... [Reply to comment]

murah btul rezeki mira..baru jer menang duit raya dari Yumie Lufya..congrats to her..

Alycia said... [Reply to comment]

wahh, tahniah pd yg menang..

Em's Family said... [Reply to comment]

rase nak jerit dapat kuih Nana ni.. serious. kak mira dah siap kepochi dekat mak semua dah kate nana dapat order dari Tuanku..

mau habiskan sebelum raya jugak..

rumah kite dekat jer.. sekarang ni kak mira tinggal dekat melawati- rumah mak sepanjang puasa ni :) nanti kite contact2 ok hehe

Thanksssssss Damia.. cayang Damia lah macam ni

Afasz said... [Reply to comment]

ooo dah ada pemenang ek...

tahniah. syok nye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...