MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 1, 2012

perhatian kepada sape2 yg oder semperit


Attention pls...
Ting tong...
Kepada kawan2 yang oder semperit saya nak bagitau yang semperit kamu seme dah sampai...
Kamu dah bole amek anytime je..
Tp sebelum amek call saya dulu takut saya xde kat umah
Kepada yang order semperit+sarang semut kamu kena tunggu k
Sebab sarang semut masih dalam pembikinan
So kepada yang order semperit SAHAJA
Sila la ke rumah saya untuk amek kuih masing2
Kepada yang masih nak order jangan risau so far kuih ni masih ada stok,lagi.tapi untul sarang semut dah tutup yea..
Tq

Published with Blogger-droid v2.0.6

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...