MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 29, 2012

raya ke 2 & 3 masih di KL

hari raya ke-2..dok umah sepanjang hari sampai la kul 4, siap2 konon nak g tgk wayang..baru kuar umah tetiba bes pren amrul yg dok mempaga tu sampai haha..tak call dulu sebelum nak datang orang nak kuar..last2 dia pon join ktorg...on the way nak g tgk wayang tu konon2 kwn amrul wazap ajak dtg beraya kt kem tudm bukit jelutong. haha..lawak tol plan nk g tgk wayang skali tros g beraya aku mmg dah standby pakai bj kurung siap2 sebab takut pas tgk wayang nk g beraya.

kamera tak bawa seme gambo raya ke-2 & 3 dari note amrul je
umah pertama, umah syed kat kuarters tudm 
 .
menu nye nasi impit ngan lodeh
 
dah alang2 kat area subang tu singgah umah mak uda deah..deah mmg beraya umah mak uda kumpul ramai2 kt sana..dapat makan sambal jawa bonda yang sedap nak mampos tu
  last sekali raya umah wan kat bukit lanjan, gile kentang dia tau ktorg nak datang dia bole kuar bli dominos haha..orang raya makan rendang dia raya hidang kita dominos
slain dominos, ada juga steamboat bez gile pes time beraya makan stimbot hehhee
 
 *****************************
oleh sebab raya ke-3 tak de gambo sangat kita skali kan je ngan entry raya ke-2 ehehe..
raya ke-3
orang pertama yg datang raya umah ktorg rokan & family kawan sekerja amrul kt kluang, datang raya kl singgah umah ktorg nak datang xmo hello awal2 kan..makan kuih raya je la hahah..tau2 je dah sampai apa bole bikin?
 lepas diorang datang beraya, ktorg follow diorang g beraya umah kawan keje amrul juga yg mana keje kt kluang tp parents kt kl tu kan...g umah wan kat bukit lanjan, padahal masa raya ke-2 dah datang raya haha..oleh sebab nak tunjuk jalan nye pasal kami beraya lagi skali..untung la mia dapat duit raya 2x hehehe..
pastu tanpa di rancang gerak g shah alam beraya umah skuad amrul juga tu je la 2 buah umah raya ke-3



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

kurus nampak itu diah..kakkaka

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhh schedule penuh masa raya ye :)


Kalau mai Penang, mai open house rumah MJ ari Jumaat ni...heheee

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

teringin nak ada umah sndiri..deco2..then ajak kekawan dtg umah..buat makan2..tak sabar!!

mama tisya said... [Reply to comment]

byk jugak p beraya..so tk jd la tgk wyg ek

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

wahh...sakan jugak weii...janji raya...

SyaNa said... [Reply to comment]

wah meriah ko berjalan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...