MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, August 5, 2012

saya nak bagi kuih sarang semut FREE

saya dengan berbesar hati nak bagi sebalang kuih sarang semut secara percuma kepada pembaca blog saya yang bertuah.
caranya hanya tinggalkan komen di entry ni, xkisah la nk komen apa2 pon
pemenang akan di tentukan melalui cabutan yg akan di buat oleh damia
kalau saya tak rajin nak wat cabutan saya akan guna random
pemenang yg bertuah harus lah datang collect sendiri kuih ni dekat rumah saya (area stesen lrt jelatek, KL)
tarikh tutup 5/8/2012
good luck semua!
pemenang akan dapat sebotol kuih mcm kat belakang tu bukan kat depan tu yea hehe..
p/s : menjawab soalan anje, klw ada yang menang dia kasi duit postage bole tak?jawapan nye saya memang tak bole pos..sorry sebab saya tak sampai hati nak bagi korang makan biskut hancur..nak bagi kat orang biar la yang elok punye kan.


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

97 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

bertuah ni kalo dpt..
tp nama kty jgn cabut ye..kty mmg x dpt amik..gudluck pada semua blogger..

Bunga Bunga Cinta said... [Reply to comment]

ain nak nana.... teringin nak rasa ;)

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

akak nak nak kuih sarang semot Nana yang meletop tuuu..huhuhu...

acik tak?

Lyz ^ EroL said... [Reply to comment]

saya nk!nk!nk! kihkihkih....lama xon blog....

neway...tahniah kak sbb dh semakin maju....sy doakan akak semakin success ye...chayok2!!!

ummiarissa said... [Reply to comment]

Saya nak kuih sarang semut free...

http://idazaidi.blogspot.com/

bertambah kuih raya kalau dapat free ni..he he he

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

kalo pemenang tak leh nak collet, tapi bank duit postage leh diterima tak nana?kita nak sarang semut nana tu, susah nak cari zaman sekarnag ni, banyak biskut yang moden2 je..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

fuyooooo...nak komen gak la...mana la tau ado rezeki ibu mengandung ni kan...kikikikiki

eB said... [Reply to comment]

wahhhhhhhh menarik nih....
oh srg semut...
silalah jadik rezeki kami...
haku x maluuuuuuuuuuu nk biskut FREE...
^_____^

..:::isainz:::.. said... [Reply to comment]

nana...saje suka2...kot2 ada rezeki leh la merasa biskut sarang semut awk...

anyway "Selamat Hari Raya" yer..x salah ucap in advance kn...

BONDAMELLY said... [Reply to comment]

wah bestnyer kalau sy yang dapat.hehe.SELAMAT BERPUASA & SELAMAT HARI RAYA!

qieranna said... [Reply to comment]

hmmm sedapnya kuih sarang semut... saya nak la...harap2 ada la rezeki saya...

fieda said... [Reply to comment]

olo..nok jugok..

MiErA said... [Reply to comment]

nk!!! benda free mmg laju je..hahahaha =)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Ala nakkkk tapi takleh pos ke kak?? huhuu

Nak juga rasa....

bila nak balik raya Penang??heheeee

Echa said... [Reply to comment]

ala.. nakkkk sangat... tp kena self pickup ye.. tk kira la.. janji try.. mana tau dapat.. nak amik tu belakang kira.. hahahahhha... :)

Masya said... [Reply to comment]

mesti sedappppkan ....
kalau sy bertuah menang tak tahu lah blh amik dakk
huhuhuhuhuhu...

SyaNa said... [Reply to comment]

huwaaa aku xsempat nk oder
nak free!!!!

Zefa NorAsmara said... [Reply to comment]

Ibu Yusuf nak (tiba2 je dah tak jadi silent reader.. hehe..) :D

::EIDA:: said... [Reply to comment]

Tau xpe.. benda free memang laju.. sedap pulakkk tuu.... hehe~ harap2 bertuah... yummeh!

lia said... [Reply to comment]

hu3 nk amik sendiri nyer sbb la aku jamah mata jer kuih sarang semut ko uhukssss...

Me_Lina said... [Reply to comment]

Nak jugak.. nak jugak... semoga ada rezeki saya nak merasa kuih taraf istana ni... hihihihi

ieyda said... [Reply to comment]

nk jgk nk jgk........hihihihii

Saya Disini said... [Reply to comment]

sy nak sy nak..nmpk sedp nye biskut awak

Syima Emi said... [Reply to comment]

kak nana, nakkkkkkkkkkkkk! tak sempat nak order..

Afasz said... [Reply to comment]

sy nak kuih sarang semut dari ibu damia :)

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

AKU NAKKKKKKKK ....

walau x menang , aci gitu ? wakakakak

ko suke kan kasi mak yong sarat ni terliur.. tp aku nak yg cm permaisuri dpt wakakakakakakak .. demand kan

LIYA said... [Reply to comment]

nak nak teringin nak rasa sarang semot tu..

Huda said... [Reply to comment]

nak jugakla nana..umah katner? if ada rezeki..kita mmg xleh g amik sbb jauh..tp nnti akan dipikirkan mintak tolong sape2 amikkan ke..eceh..perasan menangla tu :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

olorrrr... akak jauh x dpt la... huhuhu...
thniah la pd blogger yg dpt nnti...

azura samsuddin said... [Reply to comment]

teringinnyerrrrr nak kuih sarang semut nana yg vogue de vasss itewwww :)

azura samsuddin said... [Reply to comment]

teringinnyeeeeeeeeeeeeeeeeeee nak kuih sarang semut nana yg vogue da vasss itewwww :)

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

dni nak join sekaki.. tahun ni dni tak dapat balik beraya dengan family.. baru je kawen bulan 12 tahun lepas... bunting pelamin... due awal sept... doc tak luluskan balik raya dari miri-kelantan :'( sobsss... tak merasa sarang semut mak buat... kalo menang hadiah biskut sarang semut, rela daku bayo postage cost... nyummm... mak buyung ngidam :')

ainmamasyahmi said... [Reply to comment]

NAK JUGAK..

Cik Awin said... [Reply to comment]

nk juga...nk juga...mcm syok je klu dapat kuih raya camtu ;)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

nak kuih sarang semut sebab dah makan dan rasa sedap....

Cute Mum said... [Reply to comment]

nak jugak rasa kuih sarang semut nana buat.. :)

@e_da said... [Reply to comment]

Salam nana... Nak kuih ni.... Hihiii cuba nasib manatau dpt rasa... Hihiii

mama tisya said... [Reply to comment]

jiran...dkt je ngan umh...kalo menang bole je p collect lajuuuuuu...hehehe...tp kalo tk menang pn dtg raya leh merasa kn...hehehe

LizHairi said... [Reply to comment]

sarang semut nana punye pasal sanggup akak pun queue kat sini heheheh...mane tau de rezeki kan ;P

FidDin said... [Reply to comment]

semoga saya menjadi org bertuah mendapat biskut sarang semut free drpd nana..

~fida~

*azni* said... [Reply to comment]

nak jugak..tak penah lg mkn kuih sarang semut ni..

watyz said... [Reply to comment]

dari dulu smpi la sekarang aku tingin nak makan kuih ko ni. smpikan dpt resepi pon aku masih x wat. harap2 ade la rezeki aku kan... insyaALLAH..amin... :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nice knowing u..
kalau tak lucky menang biskut ni, me dtg beraya umah nana mkn biskut ni boleh ker heheh
anyway, jemput dtg ke rumah raya nanti :)

maszmadi said... [Reply to comment]

nak sarang semut free...
eh! nak kuih sarang semut free...

iduraz said... [Reply to comment]

uishh..memang teringin bebenar nk rasa kuih sarang semut nana nih..siap dpt order dr Permaisuri Terengganu lagi.tengok pon tau sedap...kita suka baca blog nana..blog wajib bukak setiap pagi nih!

cInTaHaTi said... [Reply to comment]

Saya Nak Juga.. :-)

nanizamros said... [Reply to comment]

Nak gak nana!!!!! ;-)

cInTaHaTi said... [Reply to comment]

Nak Nak Nak Juga :-)

imaninarafizal said... [Reply to comment]

Saya nak.... sbb kuih akak pemes sbb sultanah order.....

Ana Lyana said... [Reply to comment]

sedapnya tgk bila bulan puasa ni..


saya nak jugak nana..:)

Nana said... [Reply to comment]

bess gak ni...
sila pilih nama saya...muahaha...
saya nak kuih sarang semut itu...

azelyusoff said... [Reply to comment]

teringin nak merasa kuih sarang semut glamour nana ni.

AYuNG said... [Reply to comment]

naaaaaakkkkk...

aci x komen cmnih...hehe

umilia said... [Reply to comment]

klu tuanku Nur Zahirah sendiri oder kuih sarang semut awak..sy ni org biasa lg la nak rase kesedapan kuih sarang semut awak..nak jugak..hehehhehe..

Pn. Zana said... [Reply to comment]

sy nak., sy nak ..:)

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

mmm..mmm...aci x rumah kite kan dkt2, senang nk g amik..hihihi..nk join jugak la cmni..mia/random amik name kami tau;)

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

kueh sarang semut punye pasal
datang collect amik sendrik jauh2 pun kite cuba usahakan ;)

andaikata tak berjaya dpt free 1 balang
kite beraya umah nana nnt abeskan sebalang gak la ek? hehe

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

NORY NAKK KUIH SARANG SEMUT DR KAK NANA...TENGKU NUR ZAHIRAH PON ORDER NGAN AKAK, KOMPOM SEDAPP PUNYER KAN...HEHEHE...HARAP2 ADE REZEKI DI BULAN MULIA NI...AMINNN,,

honeyza borhan said... [Reply to comment]

nak jugak rasa.. tp kena ada blog ke? klu komen je leh x sebab saya ni kira pembaca tegar blog nana n falsya..

FiZ said... [Reply to comment]

teringin nk merasa kuih kak nana ni...tapi..

Ena said... [Reply to comment]

Nak Nak Nak..

Muda2an bertambah Murah Rezaeki Nana & Keluarga..

Ibu Lala said... [Reply to comment]

Sedapnye...

waa...meleleh air liur dah ni. untng la kalau dapat. Jimat satu jenis kuih. Tak payah lenguh lenguh tangan nak uli kuih raya banyak banyak.

Psst...Damia, nanti cabut nama auntie ye sebagai pemenang. Nanti auntie kasi Damia duit raya....

Nurul Akmal said... [Reply to comment]

Naaakk.. sedap tu kuih sarang semut..

++eden|essey++ said... [Reply to comment]

nana...nak sgt rasa kuih dr ayor tangan ko....ako mmg bole buat tp nk gak raso ayor tangan kawan²...n paling best ako paling dekat ngan umah ko...hihihi...sbb lrt jelatik tuh la saksi ako slalu g n blk keje sorg² sblm ade kete....huhuhu

pilih la haku nana oiii....hihihi..

zue damia said... [Reply to comment]

SAYA MAHU....SAYA MAHU....

Em's Family said... [Reply to comment]

mestilah nak rasa kuih yang permaisuri pun makan kan .. nak join jugak :D

MamaAimy said... [Reply to comment]

Nak jugakkkk...

Mia Surihani yg comel...tlg cabut nama aunty ye..nti aunty bg duit raya...hehe

adeqmas90 said... [Reply to comment]

sy nk jgk even da order . hehe . ;)

adeqmas90 said... [Reply to comment]

yup..d sbbkn mmg umah kak nana dkt..so sy nakkk... hehe

adeqmas90 said... [Reply to comment]

miaa sulihaini..nk jgk..cabut nme kakak taw.. hehe

Luv said... [Reply to comment]

=======>>> SALAM <<<========
****** AIDILFITRI *******

@@ NaNaMia @@

^*NaNa*^ said... [Reply to comment]

hai nana..mcm nak aje try mkn biskut sarang semut ni...hum..yummy...

~ana~ said... [Reply to comment]

nak nak nak....
nnti bleh jumpa nana..
x pernah jumpa lagi nana kan..:)

Aziela said... [Reply to comment]

Perghh...ramainya Nana. Akak nak juga. Lepas beli kerepek kat Nana, akak yakin hasil air tangan Nana bukan cincai. Selamat Hari Raya dear... hugs and kisses for Mia as well.

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk heheheh

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

nakkkkk *sambil nanges

huda said... [Reply to comment]

uda nak rasa kuih yg Queen rasa..nak nak nak ..uda nak sbb thn ni akak blk raya penang leh bawa masa mai beraya rmh uda heheh muuahh <3

youramirah said... [Reply to comment]

wah wah best nih! collect sendiri pon boleh la asalkan free sbb saya pon dok kl gak. hehe.

watyz said... [Reply to comment]

5/8 tu besday aku la!!! hahahaha

d i b a said... [Reply to comment]

saya nk kuih sarang semut~~~ *sob. punyala tggu2 bile akak nk bukak order, skali tgk , eh dh tutup. *sob.... nk kuih free..nk kuih free. (fuh! jampi serapah)

Ya ALya said... [Reply to comment]

Nak jugak..........

Alycia said... [Reply to comment]

nak lah jugakkkk... dpt tambah2 kuih raya hehe..

zaidani said... [Reply to comment]

Bismillahirrahmanirrahim;

Minta-minta menang biskut raya...aminnn...

bunga_rose said... [Reply to comment]

sarang semut??? wahhh sedap tuu.. mesti la nakkkk!!!!

Ummi Rayyan & Rayees said... [Reply to comment]

Nak rasa jugaklah..biskut sarang semut nana yang femes amos ni..

ieda said... [Reply to comment]

gud luck kepada semua blogger yg menyertainya dan dekat ngan nana
ishhh
jelessss ;))

Amieylee said... [Reply to comment]

aku nak gak......leh

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

nak juga lah.....tingin nk rasa sekut hg buat..tp tu la..aku duk jauh la plak kalau dpt...huhu...

x per try naseb....

Shamz + Fieza = Muiz said... [Reply to comment]

Salam NANA..

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan..
Kita nak gak semekut sarang semut tu..

Mudah2an..ada rezeki..
Amin..

adeqmas90 said... [Reply to comment]

yeahh.. ku mahu . ;)
hewhew~

yun said... [Reply to comment]

salam ramadhan..nak biskut sarang semut tuh..feveret wooo...heheheheee

Rinna said... [Reply to comment]

Nak jugak laa.. heheh..kalau ada rezeki. Nak merasa gak biskut yg sama ngan yg di beli oleh Sultanah Zahirah tuh.. :))

Afne said... [Reply to comment]

alaaa.. tak dapek la nk join. aku kt johor.

mama3heros said... [Reply to comment]

nyumy3 sedapnya..kalau dpt leh wat balik kelate....wat raya....

Mardihah said... [Reply to comment]

Saya Nak! Saya nak!
hehe

nadia said... [Reply to comment]

kak nanaaaaaaaaaaaaaa! :)
sempat lagi kot. ;)
nak jugakkkkkk, wiiiiiiiiiiiiiii~ :)))

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

nakkkkk jugak!harap2 komen diterima=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...