MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, August 18, 2012

selamat hari raya aidilfitri


selamat hari raya buat semua kawan2 yang mana selalu masuk blog saya, yang mana tak masuk pon nak cakap selamat hari raya juga..maafkan salah silap andai kata terkasar bahasa sepanjang berblog.

mana2 yang nak balik kampung tu berhati2 di jalan raya..biar lambat asal selamat..kitaorang tahun ni raya kat kl je, memula amrul kata nak balik penang juga malam raya pertama ntah tengok atas dia lah, kalau jadi, maka akan beraya kat penang juga la tahun ni

masih di opis ni..last day keje ingatkan dah tak de keje datang opis goyang kaki..skali hambekk semalam client kasi "HADIAH" raya..datang keje yang xleh nak buatkan aku berseronok di hari raya sebab dateline smgu pas cuti raya.saje je kan xmo kasi aku cuti dengan aman

petang ni plan nak buka luar sama ngan adik beradik amrul & mil pas buka tros ke jalan tar nak shopping baju raya..aihh..tak sabar plak rasa.harap2 bos kasi balik awal arini..heheh..mcm rasa nak nyanyi lagi ukays je Harapan.....hatiku.....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

- dieyana - said... [Reply to comment]

selamat hari raya nana..;-)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

selamat hari raya gak tuk Nana & family....
maaf kalau ada salah dan silap dlm kita berblog nie...

ayu pun nak balik awal gak ari nie..takde mood dah nak keja

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

SALAM LEBARAN dari kami sekeluarga ...


** sila nyanyi kuat2 ye

CaDLyNN said... [Reply to comment]

selamat hari raya :)

Cik Rongoks said... [Reply to comment]

selamat hari raya kak nana ! ^^

::NureeN:: said... [Reply to comment]

salam aidilfitri, maaf zahir & batin :)

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

selamat hari raya.....
mohon maaf zahir batin......

moga bergembira bersama family tercinta.....

Em's Family said... [Reply to comment]

selamat hari raya :)

ieda said... [Reply to comment]

selamat hari raya dik
mohon maaf sekiranya ada terlanjur kata selama perkenalan kita dialam maya nie ye dik ;)

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

salam aidilfitri dari akak sekeluarga

FidDin said... [Reply to comment]

selamat hari raya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...