MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 8, 2012

selebriti beli sarang semut

phewww...kali ni sorang selebriti plak order kuih saya..nebes nih..sebab selebriti ni datang dari jauh, kebetulan dia datang kl tu dia nak oder kuih sarang semut saya, ikutkan saya dah tutup oder, tapi sebab dia sorang selebriti kan saya amek juga tempahan dia tak banyak pon 3 botol je.

nak tau tak sape selebriti yang di maksudkan???

ni la dia blogger pemes yang skang ni iklan jacob dia tengah ligat berputar dalam televisyen, 
dia juga seorang comper yang sedang meningkat naik, sejak dia menang RM50k contest dutch lady aritu kita memang tabik dekat dia la..murah rezeki sokmo kawan kita sorang ni..pastu menang plak Grand Prize Jacob RM30k! sekelip mata dapat duit segedebuk kalau kita bole wat bli umah sbijik hahaa...

by the way tq ayu, aka ibu damia aka zamzarina sebab sudi beli kuih sarang semut kita..
kalau kawan2 nak cari baju kebaya kanak2 sila la terjah FB ayu ni ek..dia ni businesswomen..baju kebaya budak2 cantik2 dia jual kat Kebaya Zarina Ayu Collections
sememeh btol tokei kuih ni haha..dah malam time ni dah baring2 dah ayu call je cecepat tuko baju batwomen kita 

 terasa sangat ketot diri ku ini bila berdiri sebalah ayu hahaha...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

Anum Shukri said... [Reply to comment]

Sikit masa lagi..nana pulak glamer jadi celebriti..

Gieyana said... [Reply to comment]

alhamdulillah..murah rezeki Ayu dan ko..:-)

mama tisya said... [Reply to comment]

fewitttt posing ngan celebrity...ayu mcm umh kedua dh kl..slalu die turun kl...

sid said... [Reply to comment]

sy ada nk jual tablet power!!
murah je rm550!boleh nego lgi! ;D

sape2 bmnat/info:
rahmatmu ramadan dot blogpot dot com

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

ni btul2 selebiti ni
dah la muke/gaya kak ayu mcm bekas permaisuri agong
terus teringat order sultanah zahirah tu, hihi

ape citer org istana? ;)

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

wahh glamour gitu...hehe

SyaNa said... [Reply to comment]

murah rezeki memasing kan
tu la tgk kt gambar idak la tinggi sgt korg2 ni
sekali jmp hamek memasing tinggi melangit

aku lagi lah terketot

Saya Disini said... [Reply to comment]

wah

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

glamer la ko lepas ni...

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

amboi ko ... glam kan ..
kalau ko benti keje wat kuih je beb .. laku benor ..

dh kayo jgn lupe aku

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahhh bukan main lagi....kikiki...best tu..alhamdulillah rezeki...

p/s : nana sue datang amik kuih ari sabtu ye...doa la syawal N akob sihat..aminnnn

Nana said... [Reply to comment]

@Anum Shukri
Ish..jangan gitu
Saya bukan retis heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
Alhamdulillah tq..

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Tu la nye br last week trn kl, dah trn lg

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
Hahaha kan kembar sultanah zahirah
Kita xde sms pon tanya sus sultanah tau apa cite :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Pemes blogger tu
Tgk ikln jacob tu la dia

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
Hahahah ko tgk deah tinggi x
Diah xtinggi mana pon
Lebey kurang sama tinggi aku ngan pasya

Nana said... [Reply to comment]

@Saya Disini
:-)

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Eh xde kena mengena hahah

Nana said... [Reply to comment]

@AzuraFazil DIN
Hahaha takut tak terbuat je beb
Time raya bole la

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Xpe su nakmdtg bila pon xpe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

haha..ketinggalan nak baca enrty ni..sabo jer lah Nana ni...mana ada celebriti..kita biasa2 jer lah...cuma rezeki daripada ALLAH yang tak diduga...hehe...

haha...ah ah baru teringat lepas baca komen NAD tu...ada jugak yang cakap ayu ni macam muka ex permaisuri agong tu.. haha...kebetulan pulak sama2 beli kuih sarang semut dari Nana...nampaknya NANA yang femes ni...ekeke..

apa2 pun best kuih tu, aleesya ngan ayyunie balik dari tuisyen jer terus ngap kuih tu...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...