MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 7, 2012

senarai nama peserta kuih sarang semut free

ni la senarai nama perserta yang berminat nak kuih sarang semut tu..walaupon tarikh tutup penyertaan pada 5 ogos 2012, tapi ada juga yang komen last minit nak join juga, xpe saya terima..

ada juga kawan2 yang dia tau memang dia tak bole amek sebab di luar KL tetap mencuba nasib nak try join....pon saya terima..

saya sebenarnya ada seprise..bagi mereka yang duduk di luar KL & selangor yang dah pon tinggalkan komen di dalam entry tu, seprise nye ialah..saya akan gantikan sebalang kuih ni dengan cash money sama nilai dengan harga kuih RM25 saya akan masukkan terus ke dalam acc korang..suke?hehe..saya mmg tak bole pos yea..kuih ni sangat la rapuh nye nanti hancus, jadi saya gantikan dengan duit

tapi RM25 tu hanya sah untuk mereka yang di luar KL & selangor sahaja ok, bagi mereka yang di dalam KL & Selangor korang kena datang pickup kat rumah saya.

insyallah petang ni saya akan suruh damia cabut 1 nama yang bertuah itu..harap bersabar ye wahai sayang sayangku sekalian...berdoa2 lah..mia cabot nama korang hehe...nanti saya akan amek gambar sekali sebagai bukti mia yang cabut nama nye.

dan keputusan akan di umumkan esok, sila alert yea entry saya esok..good luck!


p/s : klw ada nama yang termiss bagitau ek..nanti saya masukkan

stakat ni ada dua nama yang termiss
1. sue syawal
2. ibu lala
saya dah masukkan nama korang

Published with Blogger-droid v2.0.6

24 ribu orang memberikan idea bernas:

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

fuhhhhhh fuhhh hkasi tiup2 dulu hahahaah

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

mia, mia..
mia cabut nama ciknad okeh! :)
nnt ciknad kasik duit raya banyak-banyak lagi, haha! =p
rasuah! tak baek, ahaha! =p

::EIDA:: said... [Reply to comment]

YEah! Nama ada.. Fuhh..... tiup sikit... heehhehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

good luck utk semua!!

Gieyana said... [Reply to comment]

knp aku termiss out ehhh..x aciiiii..huwaaa...:-)

Echa said... [Reply to comment]

hehehe.. yesss.. ada nama aku... mana tau ada rezeki dapat duit raya kan.. kan. kan.. hehehehhe.. fuh.. fuh..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhh bestnye dapat duit raya..heheee

fieda said... [Reply to comment]

fuhh..mintak2 dpt merasa kuih nana ni..

Me_Lina said... [Reply to comment]

hihhihih kalu ada rezeki boleh collect kuih time nak amik kuih samperit opah nanti.. hiihih

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

wah..nama kita ada...
Mia jangan lupa cabut nama acik jue ye...
nanti acik jue belanja mia aiskrim...

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

fuh fuh...dapatlah srang semot..huhuhu

Anum Shukri said... [Reply to comment]

wahhh..dah tamat tempo ya..melepas...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

ooooo... akak pon layakla erk...
tak dpt kuih raya, dpt duit raya pon besh... hehehe...

miaaaa.... cabut nama aunty tau...
aunty seru nama mia.... hahahah

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

fuhh...fuh..mcm susah je nk kena..hehe

Falsya said... [Reply to comment]

nama aku...sobssssssss...

ahahaha..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

macam tak da nama sue je...kikikiki....

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

" mia , kalau x nak kawin dgn akil .. baik mia cabut nama untie tau "... aci gitu beb ? wakakakkakaak

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

nam aku takder eh ??? ada tinggalkan komen hari tue rasanya ;-)

atty's said... [Reply to comment]

semoga berjaya :)

Saya Disini said... [Reply to comment]

ramainye ..hehe..

watyz said... [Reply to comment]

ishk.. berdebau ni.. hehhehehe

Rinna said... [Reply to comment]

Wahh terujanyaa.. :)

Alycia said... [Reply to comment]

amboi ramainya.. nasib dh jumpe nama kt.. fuh2 amin ;)

adeqmas90 said... [Reply to comment]

yeahh..nme mas de 2 lorh . ;)
doa2 dptkn.. amin2 . hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...