MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 10, 2012

sorry sayang....

 start ari selasa lepas aku terpaksa buat kuih malam2 sebabnye konon amek tempahan sarang semut 50 botol je, sekali ada lagi orang sms jadi 80 botol dah..so memang konfem xleh amek dah sebab masa dah tak cukup aku kena stop buat kuih by this week, nak relax dah

bese malam2 mia tido awal kul 9 dah tido, tapi start selasa lepas buat kuih kena tunggu mak aku balik tarawih, kul 9.30 baru start dalam kul 11 dah siap.sian nengok mia..memula mmg dia rajin la tolong bab keluarkan cup tu satu2, telebih rajin nak tlg aku je rimas haha...mmg bole harap la mia amek kan esen vanila (dia tau tau mana esen vanila padahal dalam peti ais tu banyak botol pewarna yg sama mcm esen vanila) mia tlg amek sudu, mia tlg amek telor mak dia klw dah duduk malas dah nak bangun berat bontot haha mujor mia dah beso bole suruh itu ini.

ni semalam saje amek gambo nak whataspp kt gefren "sian anak aku terbiar"..topik perbincangan nye
masa ni kul 11.01 malam
 ni plak gambo 11.02 malam hahah tros tertido..

sian plak nengok sedikit terabai anak mama..sorry yea sayang..mama cari duit lebih
kalau dulu opis lama tiap kali raya sure dapat bonus tapi opis skang nampak gaya mcm tak mcm opis lama
jadi mama terpaksa la cari bonus utk diri mama sendiri
insyallah ada rezeki lebih nanti kita sama2 g jenjalan eh..love u damia. tinggal malam ni je mia..last dah pasni dah siap dah seme kuih saba eh nanti kita celebrate! hahaa..

sebenarnya suar mia tu penuh ngan tepong haha..tgk baju pon ada tepong2 budak rajin nak tlg kan..gini la
eh cer kita fokuskan kat mulut mia..mak aku kata mulut mcm mia ni mulut kuat ngadu hahaha btol! mmg stuju kuat nau ngadu ni...klw amrul balik mcm2 dia ngadu hahah...
Published with Blogger-droid v2.0.6

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Jaa said... [Reply to comment]

ala, ciannya dia..

watyz said... [Reply to comment]

alahai sian nye dia... :)

IeRA said... [Reply to comment]

Siannya...

mama tisya said... [Reply to comment]

sian mia..nmpk letih benor....hehehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahai muka keletihan+ngantok +penat menunggu...cian mia...takpe...mia paham amam dier nak carik duit lebey

Myra Jay said... [Reply to comment]

Hheee, kesiannya Mia sampai tertido nunggu mamanya buat kuih raya ;D

IeRA said... [Reply to comment]

siannya....

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

alahai .. syahdu nye ku tgk gmbo mia ni beb

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

siannyer dia... nak watcamne.. kenala berkorban sikit.. xlama.. lg 9 hari je nak raya dah

atty's said... [Reply to comment]

alor ciannya mia..takpe..lepas ni nanti mama bawa g jalan2 eh..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tak per, nanti mama mia belanja mia beli mcm2 heheh

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

alolo..rajin mia ek..mcm ank saya yg 4tahun tu pun kuat ngadu..huhu

Lyz ^ EroL said... [Reply to comment]

ciannye....cmni gk la ank bujang saye tu...kalo mama dia dh ke dapur punggah brg2 kek / kuih..dia pon da minta duk atas kusi tgk nengok...smbil nengok tu smbil kaco tu psl mama dia ni kdg naik antu...da la nk cepat siap dia plak kaco....huhuhu...tp ok lah..at least ade teman...n tukar curi2 mkn kuih...sabo jela

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

bonus sendiri tu yg plggg kite appreciate kan..syabas nana!

Cute Mum said... [Reply to comment]

samalah kita nana.. kenalah cari bonus sendiri.. uyun nie dah tak larat sangat2.. itu pon still ada yang tambah order..
arinie sakit pinggang yang amat sangat... sampai kaki pon asyik cramp jer.. pagi tadi pon dah terlajak bangun pul 9 lebih.. selamber masuk ofis kul 10 lebih.. ikutkan hati nak mc jer..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

ala, ksiannye tgk mia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...