MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 14, 2012

step up revolution BEST!

aku klw g tgk wayang yang jenis dancing2 gini seme amrul la yang ngajak...dia mmg tak pernah mis dari dulu seme part dia nengok ekceli ni cite ni lebey kurang mcm street dance 2 je, lebey kurang je cite nye..kisah pasal satu kumpulan anak muda yang di beri nama THE MOB diorang ni masuk pertandingan kat youtube video paling hit akan dapat ganjaran sejuta USD so diorang ni wat la flash MOB kat mana2 tempat yang orang tak terfikir nak buat

memula diorang bole wat flash MOB dekat atas jalan raya tengah2 jem tu sekali seme kuar dari kete pastu diorang upload video diorang menari tu dalam youtube makin hari makin ramai orang tgk video jadi makin hit..mmg gempak la tgk diorang nye  flash mob nak2 kat dalam muzium tu serius best gile!

xmau cite lebih2 la..apa2 pon cite ni bagi aku sangat menarik tak rugi tengok


Published with Blogger-droid v2.0.6

8 ribu orang memberikan idea bernas:

CourFeyLia said... [Reply to comment]

dah tengok jugak... memang besh... rs nak lompat2 skali...

1st Giveaway Courfey Corner!!!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahia lamo tak G wayang...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sama la..Ayu pun minat tgk cita2 mcm nie..tapi hubby kureng sikit..so memang layan DVD jer la..
Ayu baru jer tengok cita Street dance tu..and serius..1st time tgk leka tgk muka Ea tu..sejibik muka Gie tapi versi seksi.so kena tgk lagi sekali..best!!
(nak buat entry tapi mcm dah lama jer..)

Falsya said... [Reply to comment]

uwaaaa...aku nak nengok cite nie dh lama dh..sebln start dh sebuk duk ajak laki aku...sudahnye smp skang xdpt lagi..

Lelaki Ini said... [Reply to comment]

wah!
betsnya!~
tak berkesempatan lagi nak tgk cite tue!

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Best erk nana?!
Teringin nak p tgk..
Aqil bleh masuk kot kan?!
Ayahnya ckp mcm x sesuai je bwk dia skali..
Masalahnya nak tggl opah nya x larat nak jaga..
Melasak membuli..
Aiyooooooooooo!!
Teringin gak nak tgk ni..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

kite pun suke citer yg ada menari2 camni ;)

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

aku suka.....hehehe...

tp street dance 2 pn aku x tgk ag..adeiii...duk cari dvd x jumpa..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...