MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 15, 2012

tak tau nak jawab apa :-)

semalam saya dapat call dari sorang kastemer yang nak beli kuih sarang semut, ye kalau ikutkan dah tutup order tapi rezeki dia lah sebab masa dok kira2 stok kuih sekali ada belen lagi 2, ngam2 dia nak 2 botol so jual kan kat adik tu..

tapi yang tak tahan tu masa dia call dia tanya mcm ni

kak...kuih sarang semut akak sedap tak??

heheh..terkelu kejap saya tak tau nak jawab apa..saya ni bukan jenis yang suke melakukan barang jualan dengan memuji2 air tangan sendiri sedap ke lazat ke, apa yang saya tau saya buat kuih tu semacam yang saya makan di rumah, taburan choc rice pon tak de la bole bilang ngan tangan, memang saya tabur banyak biar orang puas makan

kepada adik itu sekiranya awak nak tau kuih saya tu sedap ke tak memang saya tak bole jawab soalan awak tu
tapi awak bole baca sms di bawah ni sebagai rujukan :)
sms ni bukan nye saya yang anta dulu tanya feedback kuih saya ke tidak..sms ni datang dari pelanggan yang dah 2 tahun beli ngan saya tahun lepas bli 4 tahun ni beli 6 botol.tq rose
 s

Published with Blogger-droid v2.0.6

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

macam2 peel customer ni hehehhe kita x amik taun ni sbb dok pantang kat umah nnt nampak terliur je kekkee

lia said... [Reply to comment]

soklan adik tu mmg kelakar he3

Atie.Rashid said... [Reply to comment]

nana... miss order la kuih feveret ni.... bz nye pasal....

nur anis said... [Reply to comment]

huhu...comel je soalan tu...

Afasz said... [Reply to comment]

yela .kadang2 ikut diri sendiri. kalau org lain suka, kite tk tahu lg. kene try dulu baru tahu kan?

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pon dah try sebutir....sedap tau...mmmm..yummy tau....sue bukan jenis yang suke makan sarang semut...tp ni mmg sedap

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

jamin sedap..sebab tu ramai yg order ek NANA..tahun depan saya nak order

FiZ said... [Reply to comment]

konpem sedap ni.hehe...kalau duk kt kl, mmg teringin nak beli kat kak nana.tp apakan daya..

Cik Rongoks said... [Reply to comment]

nk kena try jugak nie.hihi

- dieyana - said... [Reply to comment]

tak sempat nk order sarang semut nana, tengok, dah tutup tarikh...
:-(( (sebenarnya, 'teringin' nak mkn sekut sarang semut...nak kata ngidam tak lah, tapi, 'teringin', harap balik kg ni, g jalan raya rumah sedara, dpt la mkn sekut srg semut...;-)

Amieylee said... [Reply to comment]

haha aku repeat order lpas raya hehe..nsib le ada belen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...