MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 8, 2012

The Dark Knight Rises

 last week g redeem tiket movie free yang dapat kat ricoh malaysia dah lama pasya g kolek tiket ni, tapi sebab nak tgk ngan amrul kan, kena la tunggu amrul balik baru bole tgk.oleh sebab tiket ni hanya sah kt GSC so kami g la pavillion..semata nak tgk wayang parking kena RM15 utk 3 jam haha...klw time gj xkisah je nak parking dalam pavy cer klw dah kering time tu mmg berkira parking kat wisma cosway oppposite pavy RM3.50 per entry ehehe..amrul malas nk jalan dia kata letih puasa2 xpe la parking je la..tiket pon free kan, klw tiket kena bayar mau berkira juga tu hahaha...

mak aiiii lama btol la duration cite ni..2 jam 45 minit dah sama panjang mcm cite harry potter naik lenguh bontot kejap kiri kejap kanan kejap lunjur kaki kejap mcm mr. bean haha..dah naik bosan aku dalam wayang tu lama sgt tunggu nak abes

so far cite ni memang best tp aku rasa dia slow sikit, zaman2 kejatuhan gotham city tu seksa nengok camane la klw malaysia jadi gitu kan sape kita nak harapkan?kita bukan ada batman, kluangman ada la hahah...







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

kawan kluangman kan tiong man..sue suke panggil akob tiong man dolu time zaman bercinto..sebab dier duduk kluang...kakakkakaka...

ieda said... [Reply to comment]

sedap ke citer dia dik ??
nampak menarik kan ..

nadia said... [Reply to comment]

kak nana, berapa star boleh kasi dari 5 star? kalau best, teringinn jugak nak pegi tengok! :)

Afasz said... [Reply to comment]

ramai kata , cite ni best. spiderman tk best..

nana jemput ke kenduri kite ye. kite de invite by fb

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

lagi best tgk spiderman kot kan?
kite tak tgk lagi batman cam gelap jek citernye, hihi

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hahahah
Kita psni nak panggil amrul kluangman lah

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
Ok la kak
Slow sikit

Nana said... [Reply to comment]

@nadiaa
3 star je rasa

Nana said... [Reply to comment]

@Afasz
Eh bg kita lg best spider

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
Ahh mmg lagi best spiderman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...