MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 2, 2012

tiket the dark knight rises ke-6

rezeki dapat tiket free, lagi sekali menang tiket wayang cite the dark knight rises.aritu dah menang 4 keping dari ricoh malaysia atas nama aku & amrul dua dah kasi pasya suh dia g tgk ngan wan, ada 2 lagi tak g tengok sebab nak tunggu amrul balik.

semalam buka FB asia media tv tup2 nama amrul plak menang tiket the dark knight rises. so total dah menang tiket cite ni ada 6 keping seme nye.yang bestnye contest kat asia media tv ni, tiket dia pos kat umah dalam 2,3 ari lepas kita emailkan address sampai la tiket kat umah.

ramai yang review cite ni BEST haih..tak sabar nak tengok ni..
amrul klw menang2 mcm ni dia tak tau apa pon haha..sebab bini dia je yang pandai masuk guna nama dia

.

kemenangan ke-25 utk 2012
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

fuyoooo rezeki tu

sara said... [Reply to comment]

Rezeki bulan pose. . Ahaks. .

Ibu Lala said... [Reply to comment]

rajin la masuk peraduan. murah rezeki lak tu..

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

aku kalau dpt x pi le kut psl buln pose en huby malas skit..

so dgn ini , aku x join le contect tuk bulan pose

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tahniah..jenuh nana tgok wayang nati

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

rezki, rezki..
tahniah! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...