MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 26, 2012

3 kemenangan di FB

alhamdulillah..tak kira la menang apa pon tetap syukur..sebab menda free kan hehe..apa2 je yang free memang la best. minggu ni ada 3 kemenangan kat fb.

1. menang tiket wayang cite bait
memang nak sangat tengok cite ni mmg saje tak g tengok dulu sebab nak tunggu kot kalau ada tiket free, tapi cite ni 18 xleh bawa mia..xsaba nak tgk cite pasal jaws makan orang
tq asia media tv

2. yang ni menang dari FB KISS Mineral Makeup
dua keping tiket GSC rasanya open tiket ni, adiah akan di pos ke umah minggu dapat la kot
 3. menang voucher RM200 dari FB vip koreana Share & Tag campaign
ramai juga kawan2 menang ni azura, mamatisya, jue
kemenangan ke 41,42 & 43 utk 2012
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

heheh, ko dah panggung wayang memang tak pat dipisahkan lagi...lalala

Wan Amira said... [Reply to comment]

ikat kontrak tengok wayang free la yer.. congrats!!

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

wahh...tahniah ye beb...

jeles gk aku ni...tp aku x rajin join..mn nk dpt kan..hehe

...sWeeT uMi... said... [Reply to comment]

wah tahniah...rezeki ni hehehe...citer Bait tu cam best, nnti wat la review nye ek (",)

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!!! waa.. tangan ko manyak ong la bebs... hahahha

Falsya said... [Reply to comment]

Asyuk!!!..hahahahaha

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

mmg ratu wayang sokmo, kita suka tengok citer jaws, tapi bila tengok takut plak terbayang2 bila nak mandi...kih kih kih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...