MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 7, 2012

alhamdulillah...menang percutian 3d2n @ golden palm tree

syukur...syukur sangat...aritu menang safi hadiahnye holiday kt golden palm tree tu just satu malam je tapi semalam menang 3d2n holiday kat canary palm villa golden palm tree iconic resort & spa utk 4 orang termasuk bfast

contest ni di anjurkan iconic vacation club, kena submit gambar berbuka puasa tak de vote2 pemilihan berdasarkan pemarkahan juri, tapi ada juga kateogir most voted.serius aku tak pernah amek tau pasal perkembangan contest ni lepas dah join masa bulan puasa aritu..aku join lepas tu tak jenguk2 dah..langsung dah tak ingat pon sebenarnya

tau2 je semalam jue biras aku tag kt fb cakap tahniah masa tgk kt notification kat dalam tab tu aku tgk tahniah je eh menang apa plak ni sekali buka2 je tekejut gile sebab nye menang 1st prize yallah rasa mcm napas benti kejap semalam hihi...tahniah juga jue menang 2nd prize, kemenangan ipar duai nih haha...

merasa juga akhirnya amrul oliday kat sini dulu masa g oliday ngan gefren menang safi tu amrul dengar je la cerita aku pasal resort ni..nah kali ni rezeki awak la dapat oliday kt sini 3d2n plak tu.nak g sendiri memang TAK lah kan..kami ni bukan bergaji besar..syukur pada allah bagi kami peluang oliday tempat ekslusif gini secara percuma.harga villa ni satu malam seribu lebih klw dua malam berapa dah?

lawak la..gambar pakai iphone deah je pon nih..mmg banyak kali dah asal gambar ada muke gefren sure selalu bawa tuah.
gamba yg menang ni guna acc fb amrul, nama pon eja salah haha..adoiyai
tgk la gamba tu xde bintang pon haha orang lain seme berbintang2
kemenangan ke-34 utk 2012
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

48 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!

Amyra Chuari said... [Reply to comment]

Tahniah, Nana

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

fuhhj...jelesnya nana!!

Ummi Rayyan & Rayees said... [Reply to comment]

Congrats Nana, semoga murah rezeki selalu...

liyana said... [Reply to comment]

tahniah kak

juelee said... [Reply to comment]

moh ler kite holiday bersama2 lagi hahahhaha btw tahniah

intanloveamir said... [Reply to comment]

tahniah ibu damia...selamat berhoneymoon!!!

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

waaaa...nana, bestnye..minggu ni dh bp byk menang contest kan..alhamdulillah..rezeki2..thniahhh!!

azura samsuddin said... [Reply to comment]

tahniah nana, sgtlah zura jeles tauuuu hehehe :)

Afasz said... [Reply to comment]

congrate ... nak ! nk wat honeymoon. best nye kalau kite yg dapat >_<

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!! best ah pas nie gie honeymoond with Mia juga. :-)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue 1st tgk gambo ni dolu pon suke sangat2...mmmm tahniah nana...mlm ni jumpe yee

atty's said... [Reply to comment]

tahniah nana..semoga terus dimurahkan rezeki..amin ya rabbal alamin

Nuraz said... [Reply to comment]

tahniah...murah rezeki sokmo.. ^__^

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

tahniah sekali lagi Nana....

MRS. K said... [Reply to comment]

yey.. pegi becuti lagi

mama tisya said... [Reply to comment]

wah2 tahniah dpt adiah best....

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

tahniah nana, bestnya hadiah tu...

Saya Disini said... [Reply to comment]

tahniah

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

wah bestnya...teruja daku

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

WAHHH...BEST...BEST...

Ena said... [Reply to comment]

Tahniah...

bestnyer..

Afne said... [Reply to comment]

ko ni ada ong la nana oi. meh kasi kt aku skt hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

thanks :)

Nana said... [Reply to comment]

@Amyra Chuari

tq..tq

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine

hihihi jom la oliday skali

Nana said... [Reply to comment]

@liyana

thanks

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
hahaha
oliday pree plak kali ni

Nana said... [Reply to comment]

@intanloveamir
hihi tq

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
tu la minggu ni minggu rezeki la

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin
tq..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Afasz
hehhee...
klw animun bez la kot sini
tak de aktiviti sgt la
laut pon kotor

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hihi
animun bertiga

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
tq..ok see u

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
amin2 tq kak

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
amin2 tq kak

Nana said... [Reply to comment]

@Nuraz

tq...alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
thanks beb

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
alhamdulillah
cuti percuma

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tq..tu la
pakej animun la ni ehhee

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mama_Balqis
alhamdulillah
adiah plg mahal kot stakt ni

Nana said... [Reply to comment]

@Saya Disini

tq

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
hehe
sy lg teruja rasa xsabar ni

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle

hehe alhamdulilah

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

thanks!

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
hahahha
ntah la wei
aku ni mcm tak caya je
nape aku ni asik menang je latelty

Myra Jay said... [Reply to comment]

Bestnyer dapat p animun :)

Tahniah :D

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

rezeki...congrats nana! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...