MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, September 30, 2012

Beauty A Lives

sticky post 



Berita baik untuk korang yang menitikberatkan kecantikan dan kesihatan diri!

Beautyalives Enterprise menyediakan pelbagai jenis produk kecantikan dengan harga yang sangatlah berpatutan. Jom kita tengok TOP 5 product dorang yang terlaris macam goreng pisang panas!
1.  NF Acne Cleanser



korang ada masalah jerawat macam gambar-gambar diatas? gambar-gambar di atas adalah sebelum dan selepas menggunakan acne cleanser. Harga RM 25 je. Confirm korang akan berpuas hati bila menggunakannya.  Untuk membaca apa kata pengguna lain tentang acne cleanser, 
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang acne cleanser, 


2.   NF Slimherbs
if u all ada masalah berat badan berlebihan, perut buncit, or sebarang masalah kegemukan, dah try macam-macam produk kuruskan berat badan, dah berhabis beribu2 hinggit tapi tidak menjadi jugak, saya sangat2 merekemen u all untuk ambil slimherbs..
korang ada masalah berat badan seperti gambar-gambar kat bawah ni?




 dengan hanya RM 35, anda mampu menurunkan berat badan sehingga 2-5 kg dalam masa 10 hari. meh klik sini untuk tengok apa kata pengguna slimherbs yang lain. http://www.beautyalives.com/p/wall-of-testimonials_20.html atau membaca lebih lanjut tentang slimherbs, click sini ye http://www.beautyalives.com/search/label/kurus.


3.  NF Shining Woman


Special Offer!
RM 15

kepada sesiapa yang mempunyai masalah keputihan, 'berbau', senggugut, period tidak teratur and terutamanya kepada sesiapa yang dah 'longgar' and  berhajat untuk 'ketatkn' balik dengan kadar segera, kami amat2 menggalakkan u all untuk try this product. 199% dijamin ketat balik seperti anak dara.. memang sangat-sangat berbaloi! setelah diuji kepada berpuluh2 tester, feedback dari tester2 yang kami dapat memang sangat puas hati.
read more about nf shining woman, http://www.beautyalives.com/search/label/perempuan
         

 4. Crystal Collagen Eye Mask

Offer Price!
RM20 (6 pasang)

sangat bermanfaat untuk menghilangkan garis halus di sekitar bawah mata,lebam hitam di bawah mata, removes puffiness and prevent aging. Dengan pemakaian yang teratur, hasil akan sangat menakjubkan.
Click sini untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang crystal collagen eye mask ni ye. http://www.beautyalives.com/2011/06/crystal-collagen-eye-mask.html


5. Shishedo Black Mask


Special Price!
RM18 for 6 packs

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads danwhiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Cara Pemakaian:
Oleskan secara merata ke bahagian muka yang diinginkan, jauhkan bahagian kening dan kawasan sekitar mata dan bibir. Biarkan selama 25-30 minit (sampai masker betul-betul kering). Tarik perlahan-lahan.
         

Dan hasilnyaaaaa... :) gerenti! mencacak-cacak keluar!



Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, sila lawati atau berhubung dengan Beautyalives Enterprise di:

Contact number: 014-523 4115
Email:
beautyalives@gmail.com
Website:
www.beautyalives.com
Facebook:
www.facebook.com/beautyalives
(click LIKE untuk sentiasa membaca perkembangan terbaru dari pengguna-pengguna product kami! J)



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Afasz said... [Reply to comment]

yg last tu cam best je. mencacak2 tu.. wahaha

Gieyana said... [Reply to comment]

menarik nie...:-)

Fiza Nordin said... [Reply to comment]

yg mencacak2 tu,perati betui2 geli-geleman pulak hahaha tp klu akak yg pakai mesti camnilah ropernye eiuuuuuuuuu!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...