MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 14, 2012

BIZI!

adeh arini ari last keje kena siapkan wasiat sebelum nak cuti lama minggu depan ni
wah...wasiat kau hahha...ye la nanti tak datang keje seminggu senang kita prepare keje kita kasi kat opismate papehal senang xsusah kan diorang

senin depan kan aku nak operate maybe dapat mc seminggu kot..tengok lah kalau seminggu tu dah ok minggu lagi satunye bole la start kejenye harap2 cepat la eloknye..haihh bulan ni dah start nk bizi balik projek redemption dah nak start dah nih

ok la...sambung keje tata..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

moga semuanya ok beb..:-)

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

moga segalanya dipermudahkan...Amin

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

semoga semuanya bjln lancar yer....
update nnti yer...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

moga semua selamat nana....sue pon ngah prepare gak nak cuti 90hari ni..kikikiki

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

moga semuanya dipermudahkan

Nurul Akmal said... [Reply to comment]

Moga semuanya berjalan dgn lancar.. AMin..

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

kite br lkepas membizi minggu lepas..minggu ni insyaallah free sikit.,...haahha..buat2 free

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

husband na beli kat groupon yang 500 dengan rege 68 rasenye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...