MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 11, 2012

breakfast chilla cup @solaris mont kiara

weken lepas ajak amrul g redeem voucher yang aku menang kt fb chilla cup, memula akud apat sekeping je nilai dia RM20, tapi masa aku suh kawan kolek kan voucher ni, aku suruh kawan tu kolek utk sorang member blogger sekali, lela @ fadzilah kamarudin yang duduk kat jb, so dia jauh kan mcm mana nak kolek kt kl, alang2 aku minta tlg kawan tlg kolek kan, aku suh dia kolekkan skali la..

ingat kan nak pos kat lela voucher ni, tapi lela kata kalau ada apa2 voucher yang sama nilai kita tukar suka sama suke je la sebab chilla cup ni xde branch luar kl, seme dalam kl tu pon ada 3 tempat je branch dia.aku pon decide gini, aku minta lela voucher ni kot nanti aku ada menang apa2 voucher yang sama nilai dengan nye kita tukar suka sama suka...ok lela kata no problem..

makanya weken lepas merambu la kami 3 beranak g makan tempat orang kaya kahhh..tak penah seumor hidup aku jejak solaris mount kiara tu..segan weh nak g tempat orang kaya bukan tarap2 aku nak lepak makan sana...aku bese bekpes kedai mamak je tak pon warung mak limah hahah...

masa park kete depan kedai ni, kete ktorg kete paling mahal skali..kaahhhhh segan gilenakmati wa cakap lu...deret2 depan chilla cup ni seme kedai2 makan yang high class punye kete2 parking tepi jalan seme kete beso, bmw, merc. masa masuk kedai tu pon seme orang cina je dalam dia.tapi tgk harga makanan dalam kedai ni xla mahal sangat kira standed la mcm starbuck seme.

makan free guna voucher alhamdulillah rezeki
total makan aritu RM50.30 ok la tambah duit RM10.30 jek

tengok harga dia ok la kan?ala2 secret recipe juga


amrul nye chicken ham & cheese
mia amek fries je
aku nye spageti bolognaise
aku amek mocha coffe ice blended
amrul cofee americano la sangat haha..
ruang makan sangat selesa...staff sangat bagus servis sangat pantas!
yang paling aku suka kalau g makan kan, ada orang tanya ok tak makanan?
bagus aku suka mcm tu..masa dah abes makan datang sorang manager tanya camane makanan ok x?
amrul cakap TERBAIK >sebut mcm boboi..hahaha..
lepak tempat orang kaya bincang bisness pojek juta2 kahhh...
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

Nieyl said... [Reply to comment]

spegetti my fav...yumyum..:)

JaSSNaNi said... [Reply to comment]

Tempat macam ni kalau keselesaan tu mmg no.1, perkhidmatan pun tip top... bersesuaian la klu bisnes2man dok lepak sini kan... tapi kalau sesekali kita pun melepak kat sini gak.. pun Tebaikkkkkkk gak.. :) hihi

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg ado gayo bincang bisnis melambung-lambung tu..terbaik la....

watyz said... [Reply to comment]

biar papa asal bergaya.. eekekkekk....xde la mahal mana ek makanan kat ctu.. eh datuk amrul bincang biz mana 1 tu??? hehehhe

Jue @ Ibu 2F said... [Reply to comment]

sedap nampak spegetti tue...nyum nyum...
dah mcm doto amrul dah...aminnnnnnnnn

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

bestnya ye rezki mkn kt sini kan....

SyaNa said... [Reply to comment]

haah tgk rege mcm SR jek
SR bleh jek selalu msk kan..hahaa

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

sekali sekala berangankan nana..apatah lagi berangan tu free..hahaha

atty's said... [Reply to comment]

ye lah nana..bagus servicenya..
kiranya walupun kita bayar pakai voucher je pun..layanan tetap setaraf..

Nana said... [Reply to comment]

@Nieyl
Sama lah fav juga :-)

Nana said... [Reply to comment]

@JaSSNaNi
Hehe kedai ni xla mahal sgt cuma kawasan tu mmg kawsan elit segan

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hahah poyo lambung mcm mael lambung

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Ahh kedai tu masih mampu lagi la
Kawasan solaris tu mmg segan skit wei
Seme kete besar

Nana said... [Reply to comment]

@Jue @ Ibu 2F
Hhah tgu anak mi sok jadi la dato

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
Alhamdulilah...
Rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
Ahh standed sr je
Tp area solaris tu seme tmpt mn mahal

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Kahhh berangan bincang pojek juta2

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Ahh btol kak
Ada tu kita guna bocer tp dia layan nak xnak je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...