MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 19, 2012

dating dengan daddy

amboi2..kemain kan..dating dua2 (eh memang la dating bedua kalau bertiga xde la nama dating dah ehehe)
last week amrul balik keje awal...sesambil suh amrul kolek adiah contest tu balik tu aku suh la amrul bawa mia jalan2...ye la saje kan suh diorang spent time sama2 mmg jarang btol amrul kuar bdua je ngan mia..memang bole kira ngan jari, sesekali kena gak lepas kan mia kuar dua2 ngan daddy tanpa mama dia..biar dia rasa camane kuar daddy yang handle pastu nak kasi amrul juga rasa camane kuar bdua ngan anak dia kena handle sorang2 haha...rasakan bese kalau mia nak kencing je sure dia tolak kat aku kan suh bawa g toilet malas la tu hehehe...

kebetulan aritu ada tiket wyang free cite pon nak abes kat wayang tinggal tgv kepong je ada tayang cite hantu gangster...amrul sms saya bawa mia g tengok wayang tau..jangan jeles hahaha..eleh..igt orang jeles la konon..sesambil tu dia anta la gamba...terkini dia ngan mia..apa dia buat apa dia makan..heheh comel je

pagi2 wazap gambo mia makan kat mapley
makan apa lagi kalau bukan roi CONAI kegemaran dia

 dah petang2 tu amrul wazap gambo kt wayang
 bile tgk mia buat mcm2 gaya ni aku tanya
ni sape yang suh wat mcm ni?
daddy la..dia jawab hahah..
daddy ko mmg kan suke ajar bukan2
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

kasik chan la mia nak detim ngan daddy pulok..hahaha..

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

ni kira girls day out with daddy la ek...

kalu laki aku kuar ngan anak2 dia yang 3 orang tu...aku rasa mau meroyan dia...hahaha...

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

Anak daddyy lah ni ek...sweet nyer deting ngan daddy die..hehe

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

heheheh seronok mia dating dengan daddy...
fauzi pun sama asal farisyah nak masuk toilet je..mesti dia tolak kat jue...
tapi bila keluar berdua je..boleh pulak bawak anak masuk toilet...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

hehe..sekali sekala bapak ank dating..hehe..

MRS Rongoks said... [Reply to comment]

hikhik . comel damia :)

mama tisya said... [Reply to comment]

dady ajar mcm2 posing2..hehehe..tisya pn jrg kuar berdua ngan ayah die tp ada la pernh die bw p tgk wyg..saje bg mamanye jeles...tk nyempat2 tgu nk p skali..hehe

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

amboi....best mia dating ngan boyfren..hikss....

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

sweetnye mia dating ngan daddy
tak sabar tggu turn nayli n papa :)

Mr Lonely said... [Reply to comment]

walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =)

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

Admin said... [Reply to comment]

@Falsya terbaik..!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...