MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 18, 2012

denda lewat datang keje

sepanjang 3 minggu lepas amrul keje kat kl, sejak seminggu raya amrul datang kl xbalik2 kluang lagi..ada la skali last week di bole terlajak tido...bese kul 5 dah kuar g keje sekali baikk punya aritu dua2 penat tak sedar bunyi jam sedar2 dah kul 6.55 amrul dah cuak gile lambat g keje kan..mujor ada kawan2 kaver

tapi nye bile kawan dah kaver jangan ingt awak bole tlepas hahaa..diorang ni mmg dah ada satu pjanjian sape lewat maka dia kena la belanja kengkawna yang tolong kaver tu..memang tradisi keje diorang kat kluang pon gitu...ok la xkisah la..amrul tanya korang nak apa ni?( ye la..sedar diri sendiri datang lewat kan haha..xyah tunggu dorang minta nak makan apa amrul yang tanya korang nk makan apa)

kawan amrul yang tukang kaver keje dia tu pon cakap la..amrul aku xnak menda lain aku nak kek coklat je...tapi bukan kek colat ko beli kat kedai ke mana2, aku nak kek coklat yang bini kau buat

mujor la diorang minta kek coklat..small matter jek..save la skit duit amrul kalau kena pau kfc tadi?padan muke hahah sape suh datang lambat.oleh sebab weekday tu kita keje kan xde masa nak membaking maka aku pon buat ari jumaat lepas balik keje...sebab esoknye ari sabtu tu bezday orang yg minta kek tu..aku dengan baik ati siap tulis lagi nama atas kek hahaha..ahad plak beday sorang lg kawan amrul ok la.saje kasi diorang suke boh la hepi beday letak dua2 nama..


pecah rekod tahun ni, bulan syawal tahun ni da 12 bijik kek coklat aku buat
padahal sebelum raya aritu ada la dekat 5 bulan juga kot xbuat kek
sekali dah membaking amek ko tiap2 minggu plak membaking
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

sedap tu

eima said... [Reply to comment]

wahhh mmg nampak moist ... nk resepi topping kek tu bleh ke ....

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

TERLIUR TGK KEK COKLAT AKAK....mesti sdapp kan...teringin plak nk order tp jauh plak nk pi amik...hehehe

mama rifQy said... [Reply to comment]

untung ade bini pandai buat kek kan??? bestnye nana..pandai sungguh nana nii....

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wow..nampak menggoda..pagi nie pun makan choc cake kat opis..teringat choc cake nana nie.yum yum..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

teringin nak rasa kek cekelat nana ;)

ieda said... [Reply to comment]

ekekke bukan main senyummm bday boy dpt kek sedap dari nana ..
ahahah kalau macam nie puas lah sape yg kover amrul kan ekke ;)

Falsya said... [Reply to comment]

nak kek!!!..hahaha..

mama tisya said... [Reply to comment]

nasibaik denda tu mintak kek cekelat

SyaNa said... [Reply to comment]

terbayang2 lg rasa kek ko tu
sedapp

watyz said... [Reply to comment]

kek tu mmg sedappp....waa... lama x baking kek resepi kot u... huhhuhu...

MRS Rongoks said... [Reply to comment]

wooooo..sedapnye kek coklat tu ! ^^

azean said... [Reply to comment]

sedapnya kek coklat...nak resepi kek coklat sedap nana bleh ke?

nazean@tm.com.my

Puteriq Hafizi said... [Reply to comment]

nak resepi kek coklat yg mengiurkn ni boleh... puteriq@yahoo.com

tqvm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...