MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 28, 2012

eh tu gambar saya!

dah kuar dah...intebiu ngan akk shikin wartawan magazine jelita, kira dh mcm regular kastemer plak ahaha...aritu kak syikin pm nak wat sevey pasal topik recycle, dia tanya apa yang kita buat untuk jaga alam sekitar.pendek je dia nak kita komen..so aku komen la apa yang patut...pastu kak syikin suh emailkan gambar skali nak tepek dalam magazine

aku komen memang aku amalkan asingkan botol pastik, tin2 seme sebab nye aku akan bagi kat maid jiran sebelah bese dia akan kumpul pastu hujung bulan dia jual..so kira mcm aku bantu juga la maid jiran aku tu dapat sumber kewangan..memang ktorg kat lorong umah bese xkan buang botol2, tin seme memang seme akan kasi kat maid jiran aku tu utk dia jual..tu je la yg aku mampu bantu tambah2 duit blanje dia.

bile dapat kak syikin dia olah komen aku tu jadi sesedap rasa pastu siap la di tepek dalam majalah jelita
tengok diah pon ada...siap kasik gamba terbaru dia yang kurus itu haha...
eh ada yang tanya saya yang mana satu ok meh saya edit
nama saya fauzana ismail, 29 ehehe..

 
story ktorg tu dalam magazine jelita keluaran oktober
muke depan eva longoria

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

eB said... [Reply to comment]

perghhhh galmer tuh...
hepi 4 u :)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

wahh...retis plak dah..

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

wow! masuk majalah..

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

Ingatkan yang front page tu... :D
Nama awak Ruziyana Md Nor tu ke... :)

Wah... glamor laa awak yer... apa pun, tahniah sebab masuk majalah...

Nana said... [Reply to comment]

wahhh..nana...glemer dpt masuk majalah...:D

eT said... [Reply to comment]

glemer2...hehe...

Pinkjambu said... [Reply to comment]

curlast ko masok majalah.. kikiki..

**wey, no wonder rezeki murah, bende sekecil2 ini pon kiranya sedekah juga, niat paling utama.. kikiki

Falsya said... [Reply to comment]

kerlas u!!!..i nak u sign kat pinggang i leh?..lmbt skit padamnye sbb situ byk lemak tepu..wakakakkaaka..

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

wah glamour Dian & Nana ek...comey2 gambo tu..

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

alhamdulillah dpt gk ko mmbntu jiran ko tu kan...

glemar kwn aku ni..hehe..

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said... [Reply to comment]

mmg jetila kekekke .. bertambah tambah pemes retis sorang ni

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Wah, glemer u! ;)

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

wahh glamour gitu...nak jgak boleh tak...hehehe...tringin gak nk masuk megazine..hehe

CaDLyNN said... [Reply to comment]

wah..glamour tu :)

sue zainun said... [Reply to comment]

hehe ada tengok..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...