MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 24, 2012

family potrait

tadi kita dah kasi chance mak & bapak budak gedik2 amek gamba kan haha..skang ni baru lengkap gambo bertiga adeh dah lama ngidam gamba outdoor gini, bukan apa..masa tak mengizinkan selalunye..time amrul ada deah plak bizi time diah bizi amrul plak tak de eh apa kena mengena haha...

masa post gamba2 ni kt fb ada juga kawan2 pm tanya amek pakej kat mana..adoi jenuh nak explain hehe...kita pakai kamera sendiri tukang amek gamba nye plak kawan kita juga..orang ingat kita amek pakej ngan mana2 photog sorry la..kita xmampu hihi (alasan bukan tak mampu tak kedeng hahaha..) yea la ada kamera sendiri sama je kan hasilnye mcm photog amek, janji kena ada sorang photog yang pandai amek gambo settle..

pasni nak amek lagi la..sonok plak dera amrul hahaha...ye la dia mana penah join photoshoot bese kalau amek gamba ngan gefren tak pon dia tukang amek gambo suke tgk muke amrul malu2 kucing lagi2 kena dera ngan deah haha..biarpon gamba kami tak secantik gile mcm photog profesional tapi bagi aku ni dah cukup cantik dah diah amek ni...

kenapa aku pilih kaler putih biru?putih tu sebab bese tengok org amek gamba outdoor pakai putih hehe..suke plak mcm suci gitu kan biru plak sebab aritu ibu hadif ada komen kalau nak gambar nampak cantik pakai kaler biru haha..tenkiu sudi share tips

oleh sebab bukan pro yang amek kan seme pose2 kena fikir sendiri hahaha...dah bese tgk gamba orang kan kita tiru la gaya orang


duduk belakang2 bole sorok lemak2 tepu kahhhhh
.
kahhkahh mcm gedik je amrul wat gitu kan hahahah tak sesuaii
 
dalam banyak2 gambar ini lah dia gambar terbaik paling aku suka..
gambar ni mcm hepi2 je kan...seme ketawa
padahal kisahnye..
aku cakap ok skang kita seme gelak..gelak cepat...
mia?mmg terer dia klw bab berlakon gelak hahaha..dia buat gelak tu bukan mcm berlakon tp mcm real dah




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

36 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sweet sangat2..ye la..mcm ambil photog pro jer....best la..plus amrul pun sporting...frame la Nana..leh letak kat umah..

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

leh dipotretkan ni...comellllllllll...

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

shantek2 gambo, harus cuci photobook ni,. kita dah lama tak snap2...rindu nak pi taman metropolitan tu..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Nanti nak hire Deah jugak la jadi photographer boleh dak?
Tp kena mai Penang la...
Huhuu jeles nengok, cantik sangat :D

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

suka sangat ...
nana jue jeles nieeee....hahahahaha

adda syuhada said... [Reply to comment]

chumel2 nya pic tu..teringin gk la nk ambk pic cmtu..kihkihkih

watyz said... [Reply to comment]

sume gambar cantik... bertuah badan ade photographer free seumur idop.. hehehhe

Afne said... [Reply to comment]

suka tgk gambo2 ko! jeles... semua ceria :)

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ekeke
lawo dah..
terbaek..
frame jgn tak frame

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes sgt cun semua pics ni!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

sume nice shoot!
aku suke men amek2 gambo ni tp itulah..
lg 2 org tu- asben n alya kureng suke men2 posing ni.. huhuuh..
nk sgt berphotoshoot ghitu tau!.. ;-p

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

awesome !!! akak gune lense bape mm ek?

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Saya suka! Saya suka! =)

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

betui beb..asal ada camera .buat photoshoot sdiri br best....ni nk tempah bagai...x yah le..hehe..

#mmg cantik la outdoor photoshoot nieh....i like!

Gieyana said... [Reply to comment]

daku suka last pics tue..nice sgt..:-)

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

nana buat watermark, karang ada org cilok gambar chantek ni

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
heheh xpernah pon frame kan gambo satu family sebab xde gamba lawa heheee

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
tunggu nanti ada kerajinan nak frame kan ehheee

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mama_Balqis
xminat wat photobook anje
xpandai hahahhaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
mak aii jauh nye hahaha
bole kena sediakan otel seme ok hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Jue a.k.a Ibu 2F
hahaha
nnt tunggu bb kuar
bole wat outdoor gini meriah skit kan

Nana said... [Reply to comment]

@adda syuhada
hahaha
kita ni lama dok tgk pic orang
tingin nak ada gambo family gini
baru ada kesempatan

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hahah
dia dah ikat kontrak dengan aku

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
hehhe
seme senang bg kejasama
aku suh buat itu diorang buat itu
aku suh wat ini diorang wat ini hahahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
haha tunggu la bile zaman nak frame ntah

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe thanks

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
hahaha
biasakan beb
lama2 nanti sure diorang suke

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
akk guna lense 50mm

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
hehe thanks!

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
tu la
membazir je kan
kamera dah ada
ajak je sape2 pandai amek gmbr tlg amekkan

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
sama la tu gamba paling menarik aku rasa

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
hahaha adoila
ada ke orang nak cilok ayu

Pusat Bahasa Pelangi said... [Reply to comment]

semua gambar cantik..
terutama yg last tu

Masya said... [Reply to comment]

semua pun cantikkk.......
tapi kat kawasan situ jer ker.. kawasan pokok² xde hihihihihi.....

Nana said... [Reply to comment]

@Pusat Bahasa Pelangi
hehe thanks
tu la kita suke gak gmbr last tu

Nana said... [Reply to comment]

@Masya
xde haha
sebab nye ktorg dah penat +panas
amek situ je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...