MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 21, 2012

free 1 night stay @ i-hotel

semalam join contest kt fb, 100 orang pertama yang share bole dapat free stay kat i-hotel kl.bila dah share tu email kat hotel kita nye nama, ic & date nak check in..xlama tu hotel call dia kata date yang aku pilih tu dah penuh aku pilih date weken, pastu dia bgtau weken seme dah penuh tinggal weekday je

alamak..bile dgr weekday cam lemah je dengar...tros aku wat derk je la xfollow up ngan hotel, malam tu amrul suh call kata cer try kalau amek isnin mgu depan sebab amrul cuti, mula2 aku cakap amek isnin, dia cek ada kosong, pastu saje2 la tanya kalau ahad ni ada kosong tak?dia cakap ada..ok la..tros rembat ari ahad, check in ahad check out isnin, pagi isnin tu kira tros g keje la..hehehe

rasanya sure ramai yang dapat free stay ni, anje & mamatisya pon dah update tadi diorang dapat juga

lusa bole la checkin
.
jadi la kan..bajet hotel pon semalam RM128 orang kasi free kita balun je haha.. 
bilik yg diorang kasi nanti deluxe room
 kalau korang nak try nasib try la join mana tau ada kosong lagi
klik sini
 kemenangan ke-40 utk 2012

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Wan Amira said... [Reply to comment]

congrats :)

Falsya said... [Reply to comment]

ooo ni la hotelnyeeee..

Gieyana said... [Reply to comment]

modern giler bilik dier..suka sgt..nnt dh check in buat rview k..:-)

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

jumpa ahad ni..kita reunion kat situ....ada kolam mandi tak hotel ni ya

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

wahh best....ko pon dpt gk yer..tahniah...cantik bilik dia..

mama tisya said... [Reply to comment]

hah nanti review ek...kita bln 10 nanti..hehehe

intanloveamir said... [Reply to comment]

intan pn dpt gak..check-in ahad gak..hiksss

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

bestnye nana!
huhu..teringin jugak ;(
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...