MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 10, 2012

hadiah contest lama tak update

dah lama tak update hadiah contest, lama dah tak menang pon camane nk update adiah hehe..

 1. ni menang kt fb chilla cup dapat 2 preview passe the expendables 2 dengan voucher rm20 chilla cup.memandangkan masa preview aritu bulan puasa, so aku kasi je tiket ni dekat sorang budak cina yang aku tak kenal pon..masa tgk kt fb kawan yg menang tix expandables budak tu tanya kawan tu ada tiket lebih x?aku pon reply la nak ke tiket sebab aku ada tiket tapi xdapat nak pegi, nak kasi kawan2 pon sure seme xmo g sebab bulan puasa hujung2 dekat2 nak raya dah masa tu.

lepas je dia reply komen kt fb kawan aku tu aku tros add dia..minta tlg kat dia klw g preview tu tlg amekkan adiah aku skali voucher rm20 tu pastu minta dia tlg poskan kat aku..dah kita buat baik ngan orang kasi tiket free orang tu pon balas la kebaikan kita...last week dia dah pon poskan voucher tu kat aku..dari aku tak pegi burn dua2 adiah baik aku burn satu adiah, satu lg tiket wayang dapat juga kasi orang yg nak
.
2. yang ni aku dah lupa aku menang apa..call no kat doket tu, dia kata aku ada menang contest bulan 1 aritu haha aku tak ingt la..dia baru nk kasi adiah sebab kumpul address seme orang br pos
.
3. yang ni menang kat asia media tv lampu paranorman, menang contest paranorman
ingatkan besa la lampu nye alah besar tapak tangan je hehe xpe la menda free kan, suke aje aku.
kebetulan amrul cuti so amrul la yang g amek adiah ni 
.
masa amrul amek adiah paranorman tu dapat juga satu beg barang2 bola kampung, ada buku, pensil, selipar kemain suke la mia..sebab ni memang barang utk budak2 kan..dalam kete dia dok nyanyi oh..oh..oh..oh bola kampung hahah dia tgk rupenye cite bola kampung ni, kat umah mak aku la tu, umah aku mana ada asteruk
..
arii yang sama amrul kolek adia kt asia media tv, dia g cinema online skali amek kan adiah tiket the watch menang kt tupai.ni pes time la amrul tolong amekkan adiah utk aku ihihi
.
last sekali ada tiket wayang hantu gangster lupe plak nak amek gambar..elok je amrul tlg kutip adiah2 ni seme dia tros g tgv ngan mia je berdua g tengok wayang tinggalkan aku..ye la masa diorang tgk tu time keje kan...kasi chance la mia dating ngan dd dia berdua bukan selalu dpt peluang berdua2an haha..

ni bukan adiah contest tp syana kasi fm pengganti kad raya, pas kat mamatisya konon2 sekali masa datang beraya umah diah jumaat lepas mamatisya bagi depan2 syana haha...dah tu xkesempatan lg nak jumpe kan..


Published with Blogger-droid v2.0.9

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Nieyl said... [Reply to comment]

Untung kak nana...selalu menang contest..sungguh bertuah..:)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

rezeki melimpah ruah nana...tahniah

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

rajin join contest..mmg bbaloi la dpt adiah ni kan....

tahniah beb....x mau satu pas la kt aku sm...kekeke..lawak je yer...:-)

watyz said... [Reply to comment]

wa... byk nye hadiah.. ko mmg rajin tu pasal la berbaloi ko menang.... :)

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

congrats nana! :)

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

tahniah! best kan bila dpt hadiah? aida ni kurang bertuah if join GA :) or pe pe la contest offline!

mrs kayrul said... [Reply to comment]

tahniah nana...rezeki tahun nie

Nana said... [Reply to comment]

@Nieyl
alhamdulillah rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
hehe
tu la kan
rajin join
sure ada yg lekat

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
thanks

Nana said... [Reply to comment]

@adianiez AIDA
hehe tula
mmg sronok dpt adiah
xkuar modal pon

Nana said... [Reply to comment]

@mrs kayrul
alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...