MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 25, 2012

housewarming puan stoberi

saya telah di jemput oleh puan stoberi ke umah baru dia ada acara makan atau housewarming kata orang putih nye, kalau ikut kan event kt fb acara start kul 12 tengahari, pagi tu kami g tasik metropolitan amek2 gamba..pastu abes dalam kul 11 pagi malas nak balik umah, terus gerak dari tasik ke umah kek da yang tak jauh pon jaraknye..

kemain la aku pakai baju kotor kat bontot sebab duduk atas tunggul kayu awak lupe awak pakai baju putih abes setepek mcm bocor hahaha...sampai umah kek da btol2 kul 12 amrul suh call tanya bole naik dah ke?call punye call tuan umah bizi gamaknye xangkat phone..ok la ktorg tunggu dalam kete lajak lagi 15 minit haha..segan ko nak datang kalau majlis tak mule lagi

dah 12.15 naik la atas..sesat barat carik umah kekda...alamat 3A naik la tingkat 3 abes jelajah hujung ke hujung xjumpe, pastu amrul kata tingkat 4 kot..naik la tingkat 4 kepala mcm zirafrah usha2 dalam umah orang hahah..skali umah last skali terjojol kek da depan pintu..

ktorg tetamu pertama okeh walaupon dah lewat kan 15 minit tunggu dalam kete haha...apa lagi..sampai2 tros bedal, saya nak buat pengakuan KESEMUA makanan saya makan kek da.hahaha...laksa sedap! sate sedap! rendang ayam sedap! dah dok tu xlama datang plak nasi dagang time tu xleh sumbat dah..xtau celah mana nak sumbat haha..memandang dengan penuh kesayuan je nasi dagang kek da..

tq kek da sudi jemput kita datang..kot kalau lain kali nak wat parti buih tepi semingpul calling2 kita yea hahahah...makanan akak semuanya sedapppppp saya suke laksa akk terbaik!!

hambekk banyak kan makanan?ni xmasuk nasi dagang & choc fountain lagi ni..

ini ain kawan kek da yang kek da kenal dalam forum mesra.net (klw xsalah)
ain ni plak aku kenal dalam forum perkahwinan.com.my (lama dah ktorg kwn sejak br2 kawen smpai dah ada anak)
kek da plak aku kenal dalam blog pastu tau2 satu opis ngan nana keding
hahaha..what a small world kan???
pusing2 situ juga
ok last skali harus lah ada gamba ngan tuan umah
mia please lah..nape wat gaya artis kat kolam renang tu?hahaha...
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

Myra Jay said... [Reply to comment]

Lama korang kenal ek dari forum lagi ;)

Mana gambar Choc fountain kak? ;)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

semalam baru baca psl housewarming stoberi..tak sangka nana pun pegi..

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

sedap2 menu pn strawbery nie....

aku ada bc kt blog sapa ntah update psl pn strawbery nih..hehe

ieda said... [Reply to comment]

cantik rumah dia
nie kira house warm + OH lah nieee
banyak makanan ..
rambang dok matu muu dik ekeke ;))

ieda said... [Reply to comment]

cantik rumah dia
nie kira house warm + OH lah nieee
banyak makanan ..
rambang dok matu muu dik ekeke ;))

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

huhu... aduyai..mujo nana tak bukak citer tuan umah duk pegang senduk dan blum mandi. Ngeheheheh. ahahaha.

Apa pun, thanks tau Nana sbb sudi dtg. Naper tak makan nasik dagang tu? seme kata sedap (tp akak tatau sbb tak smpt nak makan. Ngeee)

Eh, smpt juga Nana amik gmbau umah akak ha.. dah la jam tak sempat gantung lagi. Haha.

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

nory x smpat pergi umah kekda,sbb balik kg hubby....ruginyer xpergi..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

wa..bestnye dah sampai umah baru kekda ;)

makanan nye meriah! :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

banyak betoi makanan tu....mia tak abis lagi la tu feel posing2 tu

SyaNa said... [Reply to comment]

tak sempat jmp ko nana
aku smp lewat sket la..time tu tgh baca yassin
segan makkk ..hahaa

laksa mmg sedap..aku segan nk makan byk2
sbb time tu ramai family dia jek

Gieyana said... [Reply to comment]

Meriahnyer makanan..sure makan smpai kenyang..

Best kan bila ada ghamai kwn alam maya nie..dan yg best jd sgt rapat..:)

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
eh ngan kek da baru je kenal
sejak ada blog hehee
choc fountain xsampai lg
sebab kita tetamu awl

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
hehehe
orang jemput kita mesti dtg

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
seme menu maveles! ehheee

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
ahh OH selepas raya hehee
menu mmg meriah

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
adoi si nana keding kata nasi dagang sedap
nyesal xmakan
tp tu ler dah kenyang sgt

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
klw nory dtg sure kita leh jumpe

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
tu la meriah gile makanan xlarat nak makan dah

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
haha mia mood ps lg tu

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
hahah aku makan bukan takat tambah
seme aku bedal hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
makan sampai tersandar hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...