MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 10, 2012

jamuan raya @ office

 ari jumaat lepas opis wat makan sempena hari raya, memandangkan staff xramai dalam 10 orang je maka kami kolek la sorang 10 hengget pastu suh mak aku masak.pastu kot masing2 nak tambah2 bawa makanan lain tu amat la di alu2kan...

untuk duit yang di kolek tu aku suh mak buatkan rendang ayam, lodeh ngan sambal ikan bilis, pastu bagi site aku sendiri aku tambah bawa kek coklat ngan laksa yang aku buat sendiri.balik keje ari khamis tu tuka baju tros dok dapor,buat kuah laksa, buat kek siap kul 12 malam.tu blom aku buat rendang lagi tu mampos xtido plak kan haha tu pasal minta tolong mak buatkan

bole tahan banyak juga makanan aritu ada nasi impit, lodeh, sambal ikan bilis, rendang ayam, bos bli lemang ngan rendang daging kat pak ali, kak ana bawa puding roti sedap gile tu ngan sos kastard, abg joe bawa kuih apam coklat ngan ketayap, sarah bawa mertabak di raja bapak besar mertabak dia seketol 20 hengget.

makanan aritu berlebih2 sebab budak2 lelaki kat opis aku ni seme tak pemakan hehehe ktorg yang pompuan2 plak yang pemakan.balik tu bungkus2 seme kasi diorang bawa balik makan kt umah segan hagaknye nk makan banyak2 haha...

keje2 menyusun ni kami kaum pompuan la yg buat
rendang ayam mak saya yang mendapat pujian dari bos
mertabak di raja, apam coklat ngan ketayap
 
 kuah lodeh mak saya bos puji sedap dia kata
laksa saya masak pon bos kata sedap makan sampai tersedak ahaha..
.
 boz bli lemang ngan rendang daging, serunding kampung laut import khas dari kelantan
.
desert mcm biasa la klw dah nama muka aku kek coklat je la aku bawa
.
kak ana bawa puding roti butterscoth di tabur choc chip atas nye di makan bersama sos kastard sedap gile weeeehhhh
.
ni dua je staff pompuan masuk aku 3 sian gambar aku xde haha ..malas nk amek gamba xpe amek gamba makanan je

 ni seme kaum2 adam yg ada di opis saya sorang je tak available lain2 seme single lagi nak kenal?call saya hahahah
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

teringin lak nak makan laksa :)

pinky said... [Reply to comment]

kat opis kita pun berapa kerat jer.... dkt site jer berlambak...huhuhu....

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg terbaik la...aritu nak makan banyak2 pon coklat kek pon dah penuh peyot...kena masuk gak..pasni tak tau bila leh makan lagi..kakkakakka

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

telan air liur jap!! sedap!!!

Jue @ Ibu 2F said... [Reply to comment]

wah nampal sedap....
opis jue ari ni ..tapi jue cuti..huhuhu tak dapat join...

Saya Disini said... [Reply to comment]

nk kek sedpnye

ieda said... [Reply to comment]

part raya di opis paling dinantikan ;)

SyaNa said... [Reply to comment]

kakak ana..bread puding kakak sgt sedappp..saya nk lagi boleeehhhh???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...