MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 21, 2012

jemputan ke preview filem aji noh motor

ari selasa lepas dapat tiket preview cite aji noh motor, thanks syima emi yang offer kat akk tiket ni...tau2 je syima amrul ada kat kl kan..aku kalau amrul ada xkisah nak g preview ni kalau amrul xde tu mmg malas nak join preview dah..malas nak balik lewat2.

yang beznye kali ni preview dah tak buat kat subang parade bese cite2 MIG sebelum ni preview seme kat subang parade, agak jauh & jem tapi kali ni dia buat kat sunway pyramid, jalan ikut duke, masuk jalan duta keluar persiaran kewajipan, jalan sangat lancar sampai sana kul 7.30 amek2 tiket kami seme dia sajikan dengan jamuan ringan

ini la yang best g preview mr. david sure ada makan2 hihi...pastu siap dapat popcorn sorang satu ngan air dah save xyah bli popcorn.

ok nak kasi review skit pasal filem aji noh motor ni, serius aku tak sangka cite ni lawak nak mati...yallah sakit nye perut asik2 gelak asik2 gelak, cite ni simple je..pasal kisah aji nak tunaikan permintaan adik dia noh yang nak menunaikan haji..dalam mencari jalan nak cari duit tu kan mcm2 la peristiwa kelakar yang jadi.aku rasa cite ni 10 x best dari mael lambung :) part paling lawak kalau di kenang sampai arini nak gelak masa alex yanz naik moto pakai pakaian ihram haha..lawak gile

rutin klw parking kt soping complex mest amek gambar level bape parking tu hahah takut lupe parking kat mana
dah kenyang melantak
saya jumpe sorang blogger pemes yana yassin, tq sudi tegur saya..eh awak ni blogger ek?apa nama blog ek?ibu damia saya cakap..owh btol la..tadi tgk mcm kenal..pastu yana gtau kawan dia..
ni selalu menang contest ni..hahah adoi malu nye saya...nice to meet u yana!


dengan heroin filem ni wawa zainal sangatttt cute budak ni
popcorn & air coke mmg disediakan kat seat
tq mr. david, dah la kasi makan sedap2 dapat popcor ngan air lagi
ni seme barisan pelakon, pengarah & penerbit cilok dari mig nye fb

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

eynda said... [Reply to comment]

Bestnya jumpa wawa in person... dia sangat cute :-)

Syima Emi said... [Reply to comment]

hehe.. rezeki akak.. dan rasa sangat berbaloi sebab akak cakap cite tu best.. kalau tak best, rasa bersalah pulak.. hehehe, janji enjoyy!!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bestnyer dapat jumpe kan....

YaNa Yassin said... [Reply to comment]

Auww,. malu ai. Pestime nak komen. Selalu jadi silent reader jer. hikhikhik. Nice to meet u to. :).. Tue ada contest tuk filem taikun plak. Leh jumpa lagi. Hihihihi.

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

best jgk sskli jmpa retis..rsa mcm blogger fofularkan..hehe..jeles..

eB said... [Reply to comment]

bestnyerrrrrrrrrrrr :)

Falsya said... [Reply to comment]

best2 dpt jmp retis lg tuh..hahaha

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

best ko dpt tgk preview ceta ni...lawak ek..bleh smbr dvd arr nnti..hehe

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

bestnye!

atty's said... [Reply to comment]

semenjak si akak continue study..lama dah tak join movie preview nie..

Norliza Nordin said... [Reply to comment]

sy pn ade pegi.. salam kenal semua. ^^
http://sinarcintaku.blogspot.com/2012/09/pra-tonton-filem-aji-noh-motor.html

mrs kayrul said... [Reply to comment]

teringin gak nak tengok wayang free macam nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...