MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 18, 2012

ke pejabat NIVEA menuntut hadiah

dapat email dari kak yati staff nivea, kata cheque dah bole kolek 14 september, maka 14 hb itu juga saya g kolek hahaha..bukan tak sabar tapi sebab kalau ikut plan asal saya akan operate hari ini (18 sep) jadi nye dah tentu seminggu saya tak bole keluar umah camane nak g kolek cheque?tu pasal bila dia kata bole kolek 14, saya pon apa lagi..minta la permission ngan boz nak masuk lewat skit, mujor ari jumaat rehat sejam stengah, dari batu caves-pj pergi balik amek adiah masuk opis kul 2.45 ok la lewat 15 minit je..mujor boz sporting hihi...

masa masuk opis nivea saya di sambut oleh staff2 nivea yang sangat..sangat..sangat peramah & baik hati, kedatangan di sambut dengan senyuman oleh staff2 nivea.sebelum amek hadiah saya ada call kak yati, dan dia ada pesan ada nak amek2 gambar sebab nak letak gambar dalam FB nivea.ok la..saya pon mmg siap2 juga bawa kamera sendiri nak amek gamba bole la wat kenangan dalam blog ni

kata kak yati saya orang yang kedua amek cek tu, tunggu punya tunggu orang dari hr nak amek gambar..saya pon cakap dekat kak yati xpela..amek gambar pakai kamera saya je la..nanti saya email kat akak..ye la tak bole nak tunggu lama2 sebab nak masuk opis balik kan..walaupon dah minta kebenaran boz nak masuk lewat sikit tapi xsedap la kan..kalau kita bole settle hal cepat balik la cepat..tak suke la nak amek kesempatan atas kebaikan orang.

 gambar yang di amek oleh staff nivea 
owh...lebar nye saya semenjak ari raya ni...badan makin mengembang dengan jayanya..
 hamper yang penuh dengan barang nivea
 ada body lotion, deodrant, lipbalm
kalau nak tau saya memang pengguna deodrant nivea yang setia semenjak dari tingkatan satu lagi
wangi deodorant tahan sampai 24 jam
.
dan ini lah hadiah yang paling..paling..paling best sekali cek RM500

alhamdulillah...terima kasih nivea...atas hadiah yang sangat2 best ini..insyallah saya akan selalu menyokong jenama nivea sebagai mana saya menyokong nivea semenjak dari tingkatan satu lagi..tak sia2 saya menjadi pelanggan tetap nivea sejak dari sekolah...nah ini lah habuan nya...

kepada kawan2 yang join contest nivea saya ucapkan good luck kepada korang semua...semoga ada antara korang semua yang akan menang hadiah yang sama mcm ni...serius sangat seronok ramai kawan2 yang join contest ni, nak2 bile tengok kawan2 kita yang tak pernah pon join contest dah mula berjinak2 mengonteskan diri..teruskan usaha anda..insyallah ada rezeki tak ke mana kan?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

tahniah!!

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

cash wooo, rejeki :) tahniah beb

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

alhamdulilah murah rezeki nana

mama rifQy said... [Reply to comment]

wah..mmg rezeki..dh dapat ye cekk..walalaaa....suke suke

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes besh!!

Nadratul Syazwana said... [Reply to comment]

wee~ nad join last last week punya nie. doakan ada rezeki ye? :')

Falsya said... [Reply to comment]

yeayyy!!!..pasnie aku pulak..waakakakakka

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg best bila dpt cek tu..tahniah

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

huhu..syoknye!
tahniah nana! :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

tahniah nana, kita mmg pengguna Nivea yang tergar sejak remaja dulu lagik, tapi tak sempat nak join contest Nivea ni

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

tahniah nana....rezki ko kan...ada rezki x ke mana...

Ieda Zakaria said... [Reply to comment]

Waaaaaa...tahniahhh...mmg ong la ko ni...rezeki ko kan...tumpang happy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...