MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 28, 2012

laksa cap penang laksa

aritu ada yang tanya..apa brand laksa yang aku guna.ok ni la dia laksa yang aku pakai nama dia penang laksa  aku beli kat giant, tempat lain xpasti ada ke tak.
  kenapa aku suke laksa brand ni?
dia mcm laksa beras, halus2 je, tak licin senang nak makan
sesuai juga di makan dengan laksa kuah lemak.
pastu paling best tak payah rebus lama2 dulu2 masa pakai laksa cap piala rebus dekat stengah jam
laksa ni rendam lama sikit dalam air biasa agak2 dh kembang tu kan masuk je dalam periuk air panas, xyah rebus pon...kira nye masak air sampai gelegak pastu tutup api tros tuang laksa ni
 pas dah rendam air panas ni hasilnye
kalau untuk makan sendiri
memang tak suke beli laksa yang siap ni, kat supermarket ada juai kan?
dah siap dah xyah nak rebus2
kalau laksa ni dia licin susah nak makan
alamak..cakap pasal laksa tetiba tingin plak..sudah aku ni semenjak menjak ni xleh ckp makanan apa2 kang tingin haha...apa hal ni..nak buat la weken ni
Published with Blogger-droid v2.0.9

7 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

aku pn suke laksa camni
kalo laksa licin tu abis percik2 kadang tu kuah kt baju
da tu dia licin, suke nau jatuh kan

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

adeii..aku dh la hntu laksa...hahaha...

laksa halus cm tu licin...ssh nk mkn..aku suka laksa yg bsr2 tu..haha..tp best gk laksa yg halus2 ni..

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

salam pagi jumaat...
sedapnya laksa...
lynn x pernah masak laksa pun...
tahu makan jer...
hahahaha...

ieda said... [Reply to comment]

uish nana ..
sedap ke ??
x pernah cuba nieee
nampak macam sedap dan kenyal aje nie ...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

gulps...aku telan air liur...

Afne said... [Reply to comment]

uwaaa ko saja kan. dh le aku tingin mkn laksa mak huhu

atty's said... [Reply to comment]

kty pun pecinta laksa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...