MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 4, 2012

majlis hari jadi + open house

 bez kan kalau hari jadi jatuh bulan raya senang wat dua majlis sekali gus..ari jumaat aritu dapat jemputan dari fifa, kawan opis lama yang setiap tahun tak pernah lupe ajak ktorg datang birthday anak dia..tiap kali wat birthday sure grand, siap khemah, utk budak2 plak mcm2 aktiviti ada, face painting, ada sand art & ada clown kasik belon, meriah!

dua hari sebelum majlis fifa ada up status kt fb mencarik org yang pandai wat mehun goreng tak kembang & sedap..aku pon offer la mak aku hehe..mak kata ok dia bole buat, bukan apa saje la kan kasi mak duit lebih dia mmg suke bab2 amek tempahan ni tp utk kawan2 aku je la..slain dari mehun goreng antara menu aritu spageti blognese, spageti carbonara, nasi tomato, roti jala, nasi goreng, pastu paling special ada van aiskrim ala2 aiskrim cone mcd tu

memandangkan amrul keje ari jumaat ritu terpaksa la tunggu amrul blk baru bole g sebeday..sampai2 orang dah tiup lilin dah pon..sampai2 juga mia xde heran ngan makanan dia sebok nak buat seme aktiviti cewah dah berani tak takut clown sendiri minta belon..pastu try sand art & wat face painting tp aku xkasi budak tu lukis kt muka sebab lepas tu nak g beraya suh dia lukis kt tangan je,kembang kempis idung mia masa orang tu lukis hahaha..eksited la tu


kek barbie sedap gile
masa aku ptg kek ni mia kata jangan la ptong kesian barbie hehee

 candy buffet
.

.
tak takot dah clown..mujor dia xnyorok dalam baju aku hahah dah la pakai dress poplook skali dia selak bogel la mama dia kt situ hahaha
,
mehun mak saya masak :)
fifa komen : yallah na..sedap nye mehun mak nana..seme puji kata sedap tempah kat mana?hehe...
.
kek lapis fifa ni mmg terbaik makcik fifa orang sarawak buat jual kek lapis seme sedap2 kek lapis dia
/
grand ok mcm kenduri bertunang pon ada heheh...untung erin
.
seisi melukis di tangan tekun nengok
.
.
ok dah kenyang jom balik...

Published with Blogger-droid v2.0.9

10 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nana...cantik la poplook nana pakai ni...berkenan sudah ni..

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

eh poplook,...hehe

mama tisya said... [Reply to comment]

nasibaik mia tk takut dh clown..heheh

Gieyana said... [Reply to comment]

giler sweet..nmpak menarik sgttt..:-)

weh, x dpt jumpa ko..sorry x ctc psl aku nyer hset reformat len..suma ctc no lost..yg ada cuma Amy jer..next time kalau da jodon kita jumpa k..insyaallah..:-)

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

baju kat poplook mmg cantik2.
meriahnya sambut birthday, bestkan

atty's said... [Reply to comment]

memang nampak sedap pun mehon goreng mak nana gorengkan tu..

watyz said... [Reply to comment]

wa.. best nye majlis dia.. cantik kek tu...

psstt.. lawo baju.. ekekkeke

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

nayli pun sebeday time org cuti - cuti krismas
mak paknye plak anniversary 3 hari sblm sebeday nayli..
bleh la sambut secara berjemaah, hehe

Falsya said... [Reply to comment]

sebeday...hahahahaha..mia punye ayat..gedik dak tecik tuh..hahaha..

Ezna said... [Reply to comment]

baju poplook itu nampak sesuai dgn nana :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...