MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 27, 2012

masa untuk dinner @ taiwan house

malam tadi anta amrul g TBS nak balik kluang, sebelum anta tu ktorg g makan dulu kat taiwan house, sebenarnya ari selasa lagi aku nak makan sini tapi amrul ada hal xleh nak bawa...alang2 mcm satu jalan nak g TBS kan singgah ampang point kejap melepaskan rindu kat taiwan house

deah pon ikut sekali teman aku g TBS so berjemaah la kita dinner beramai2 ngan mia si mulut nak nenek kalau dah jumpe deah mcm kawan2 je aku tengok mia borak2 ngan dia hahaha...

tempat ni mmg sesuai utk orang diet nak2 kalau makan menu yg aku makan tu. jom kita skodeng apa yg ktorg makan malam tadi.

p/s : fasya ni seme ko nye angkara akibat entry ko g makan sini ngan deah la aku ngidam nak makan haha....

pan fried dumpling owh sedap gile okeh RM11.50
sos dia tu apa ntah kicap ke apa masamm aku xcicah pon makan gitu je sedap
 deah nye nasi ngan ikan tenggiri masak apa ntah sedapp RM14.50

 meh kita closeup ikan dia kecor air lior aku haha

amrul nye dry beef glass noodle, suhun dia goreng pastu ada daging ngan kentang pastu ada kuah sup sedap RM11.50
.
ini aku nye kalau datang sini mmg xoder lain aku oder ni je haha...ball & vege glass noodle sup RM11.50
.
dia nye sayor jeruk mcm bese minta lebih sedap oo

nengok mia apa pesen la amek gamba
.
skang dah tau kan dari mana gen buat2 muke time amek gamba kan?hahaha...like father like doter
.
eh apa pasal arini entry pasal makanan je ni hahaha..

Published with Blogger-droid v2.0.9

8 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mak tang kat sini pon kecur air liur...mmmm....

zh-ena said... [Reply to comment]

terliurnya tgk..dah la tak kuar lunch nie huhuhuhu

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

menu2 utk org nk diet elok arr ni kan...hikss...

sedap plak nmpk...kecur air liur..hehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

blm pnh cuba mknn ala2 korean ni..

atty's said... [Reply to comment]

lom lagi penah makan korean food

tiefazatie said... [Reply to comment]

salam sis!
sori lama xdtg nie..
ifa mls sejak akhir2 nie main blog..pnt keje..haha
moga sis sihat2 je..=)

btw..macam best je mkn sini..xpernah lg nie..leh try nt..hehe..

tiefazatie said... [Reply to comment]

salam sis!
sori lama xdtg nie..
ifa mls sejak akhir2 nie main blog..pnt keje..haha
moga sis sihat2 je..=)

btw..macam best je mkn sini..xpernah lg nie..leh try nt..hehe..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

lapaq lak tgk makanan maveles ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...