MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 26, 2012

melabur di paris

ari ahad lepas kan aku saje la amek gamba no bilik kat i-hotel tu pastu lekak kat pesbuk saje la boh dekat PARIS hahahaha....ye la xkan nak tulis i-hotel kang ada orang jahat g sergah aku kan hotel mati aku.
 
masa aku amek gamba tu aku masuk je bilik tros aku upload kt fb tulis kat paris.pastu baring2 la atas katil....amrul masuk toilet cam bese lah nak melabur. abes je dia melabur kan dia kuar dia tutup pintu toilet pastu dia cakap...

 wah bestnye melabur kat paris
aku pon cakap la ceh berangan konon melabur kt paris
pastu amrul kata lah btol la...tu tengok pintu tu tulis apa
bile tengok pintu jamban tu tulis PARIS tros aku gelak sakit perut..
aku saje2 je tulis kat gamba tu location paris
rupenye pintu jamban tu mmg tulis paris
tetiba terfikir eh aku saje2 je tulis paris tadi...masuk2 je ada plak paris dalam ni hahaha..
jadi la kan..xdapat g paris dapat pintu jamban tulis paris ok ok dah muahahahha
Published with Blogger-droid v2.0.9

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

naluri kuat tu...nti dptla tiket free ke paris..amin

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

status nana termakbul tu..hahaha leh plk pintu jamban paris..

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

hahaha...tkebetulan la plak..

dpt pintu jamban kt paris...jd la, leh angan2 sekali smbil melabur saham..kahhh

Pusat Bahasa Pelangi said... [Reply to comment]

haha..saja nak suruh feeling2 kat Paris..ekeke

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

hahaha....

atty's said... [Reply to comment]

Mana tau oneday betul2 dpt ke paris

Gieyana said... [Reply to comment]

akhirnya uols smpai paris..ekekek..:-)

SyaNa said... [Reply to comment]

tak lama la tu parisssss

watyz said... [Reply to comment]

senak perut aku gelak weh...

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

ha ha ha lawok2, hajat termakbul gitu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes comel pintu paris tu hehhhe

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wakakakaaaaaa

tiefazatie said... [Reply to comment]

laa..hebat2..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...