MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 19, 2012

menang lagi RM500 dari nivea untuk kali ke-3

yuhu....rasa nak lompat2 atas katil yang ada spring toing..toing hahha....syukur alhamdulillah....ni la dia berkat kerajinan aku menjoinkan nama kesayangan utk masuk kontest nivea...sekarang dah kemenangan ke-3, aku menang, falsya menang ni nana keding plak menang...

si nana keding tu mmg lama dah xbuka fb dia..cam bese lah..aku kan ada pasword diorang seme..amek gambo2 animun dia yang super gojes tu submit kat nivea..caption malam2 fikir hahaha...ada yang gugel sikit2 campo ayat sikit2 cam nak mampos fikir caption hahaha....

syukur..merasa nikmat kemenangan bersama gefren tersayang...dia menang maknanya aku menang juga heheh paling gile kentang si pasya...dah menang semangat nak join makin membuak2 masuk guna nama laki dia menang plak tu! kaya gile ko sya...RM1000 cash tu duit terkumpul hahaha.... ehem2 sya..apa lagi...makan besar la kita wahahahahaha....

syukur kepada allah..atas rezeki yang di kurniakan...syukur..syukur...si nana keding sms semalam..dia kata serba salah aku, aku xbuat apa2 tau2 menang hahaha...adoi la...si nana ni nak tacing2 tampa kang..
so skang ni duit terkumpul kami menang dari nivea aku RM500, nana keding RM500, pasya RM500, laki pasya RM500, RM2000 ehsan dari nivea..wuhuuu thanks nivea!!!!!...

tahniah juga cikgu cupcake saya e-car menang
gambar animun nana tu mmg aku ada instinct boleh menang heheh
aku dah menang, falsya dah menang, nana keding dah menang
ok skang mari kita target kasi diah plak menang hehehe

nak baca entry kemenangan aku meh masuk sini
entry kemenangan pasya
entry kemenangan diah
opss....over plak hahaha..blom join lagi camane nak menang
 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

eahh....nana ni mmg ade ong maa!!! masukkan la name kite lak..nanti kite menang lak..kikiki

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tahniah nana n gelfren..murah rezeki..alhamdulillah..

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..mmg ong tul...lps ni kalo diah plak menang mmg bff ong..ong..ongg...hehehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

tahniah...murah rezeki uols..

atty's said... [Reply to comment]

fuh..rezeki..menang wang besar..tahniah korang :)

Salmi Khairil said... [Reply to comment]

tahniah2..berkat kerajinan yang berbaloi

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

korang memang bertuah ...
tapi gambar nana memang cun..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

hebat korang...memang meletop gambar, heheheheh

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

tahniah gambo mmg shantek2 pasni masukkan gambo diah plak pastu leh la lengkap BFF ong...best2 masing2 menang cash...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats!!!!!!!!!!!!!!!!

SyaNa said... [Reply to comment]

mmg lawa gambar nana keding tu
gambar pasya kena cium tu pn lawa
tahniah uolssss

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

wahhh...tahniah....rezki gefren ko kan....berkat ko plak tlg submit...

jampi2 kt aku sket weh..aku nk masuk contest gk..huhu

Saya Disini said... [Reply to comment]

tahniah

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

tahniahhh...menang besar tuuu....hehehe

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah ye..
Korang sahabat sangat superb, sama2 menang, sama2 masyuk :)

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

saya pusing lagi bang halim
WANG BESAR! WANG BESAR!
haha!
congrats korang! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...