MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 5, 2012

orang sebok g open house kita g makan ikan bakar

ari sabtu lepas tak ada jemputan open house...eh sebenarnya ada..sorang silent reader blog ada pm kt fb nadia nama dia..ajak g open house alamak dear sorry ek..akk tak datang haha...serius segan sebab kita tak pernah masuk blog dia, dia je yg masuk blog kita..pastu siap add kita kt fb, pm plak suh datang open house umah dia...malu akak..hahaha..

aku rasa tahun ni kurang orang buat open house kan?mmg sangap weh ari sabtu tu..asik2 tanya amrul nak g mana ni?nak g mana ni? last2 g tengok wayang pas abes wayang g makan ikan bakar belakang istana masa tu kul 1 lebih bajet mesti orang ramai gile, sekali sampai2 sana eh orang tak ramai..tapi yang tak siok nye sotong dah abes...pes time makan ikan bakar istana ni kurang sedap..sebab tukang bakar dia bukan tukang bakar yg biasa..kurang umpphh la...kurang umph pon amrul tambah nasik lagi sepinggan + tambah ikan lagi seketol hahah..kuat sungguh makan laki sape la tu

pas balik makan ikan bakar saje la konon2 nak pusing2 mmg salah time la..musim2 raya nak pusing kl memang mendapat lah JEM yang tak hengat punya...elok je sampai keramat tetiba kwn amrul msg ajak datang beraya..g la umah dia.pastu malam sambung plak open house, membosankan sungguh aktibiti ari sabtu aku

ikan bakar istana yg kureng umphh masa hari kejadian
 ni la nye akibat kesesakan jalan yang melampau...makan nye urat2 di otak tak berapa stabil nak dok diam2 hahaha...

tak abes2 tengok tutorial makeup barbie
.
pes time g open house yg banyak giler makananye
nasi impit kuah kacang, rendang ayam,pulut kuning, laksa, mehun soto, nasi tomato, mehun goreng ambek ko xtau nk makan apa last2 laksa juga menjadi pilihan
.
abes beraya zzzzzz...tu je keje masuk kete ehehe
sambil duduk pon bole lelap


Published with Blogger-droid v2.0.9

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

Gedik mia nie nk bertutorial makeup bagai..wahahaha..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Blm.pegi. 1 pun open house since blk.kl..wuwu..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

betul nana tahun ni mcm kurang org buat open house..jue memang tak buat le...nak dapat baby n nak pindah umah...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mia nak jadi juru mekap kot...kakkakak

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

betui..thn ni..mmg kurang org buat opn hse....hihi..

aku pon x de jemputan opn hse ry pon..huhu

mrs kayrul said... [Reply to comment]

lepas nie abis la ala solek ibunya dikerjakan untuk belajar mekap..hhehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...