MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 24, 2012

outdoor photoshoot pertama KAMI

percaya tak kalau aku kata aku tak pernah amek gambar outdoor macam gini lepas kawen?jangan kata lepas kawen sebelum kawen pon tak pernah amek gamba outdoor gini masa kawen?lagi la memang xde gambo outdoor....jeles tengok family orang lain amek gambo outdoor..nak amek pakej outdoor rasa membazir..yelah..kamera dah ada kan..tinggal nak suh orang amekkan gamba je..

mcm bese la..kami tak yah susah payah kalau nak amek gambar call je deah poyograhper seumur idop haha..dia mmg dah ikat kontrak dengan aku anytime & anywhere She will always be there for me hihih...

mcm bese lah port pilihan kami tak lain xbukan tasik metropolitan, kepong mujor ada 2 jeti sebab jeti pertama port biasa ktorg amek gamba tu ada event bot laju so diorang tutup terpaksa menapak jauh skit g jeti kedua, masa ni kul 9 orang xbape ramai memang malu sebab orang tengok kan..wat tebal muke je ahahaha...

ok la jom layan gamba hasil tangkapan deah pastu tang edit aku edit sikit je tak reti edit lawa2.thanks deah jasamu di kenang nantii ko nye pre wed aku amek kan okeh! xleh letak banyak2 nanti ada yang muntah hahaa...

 pose gini masa kawen dulu pon xpenah buat
bile nak buat tetiba ada rasa segan plak kena bertentang mata haha poyo giler
 tak tahan nak gelak masa ni deah la bangang kasi arahan bukan2 ahhahaa

 owh gemok nye saya emm..
.
ramai yang tegur badan aku berisi
well...nak buat mcm mana aii redho hahah...




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

43 ribu orang memberikan idea bernas:

MRS. K said... [Reply to comment]

aku pon tak penah buat poyoshot weh.. heheeh

watyz said... [Reply to comment]

senyum sorang2 tgk gambo ko.. :)

JaSSNaNi said... [Reply to comment]

hehehehe... tersenyum skali tengok gambar nana ngan asben.. :) so sweet.. :)

Nadea Emerald said... [Reply to comment]

fewwiiittt

so sweet...

tema pun suci je putih biru

;))

Falsya said... [Reply to comment]

Pasnie tlg watkan utk aku plak bile dh sethn..hahahahaha..xpe na, pasnie kite exercise..pastu kite slim elim..hahahah

atty's said... [Reply to comment]

samalah..kty pun takpenah snap gambar mcm yg nana snap nie..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sweetnya--nana nampak berisi sbb pakai putih, kalau kaler gelap/itam nampak slim ajer :)

my hubby jenis pemalu--tak dapek ler nak ber PS romantik2 gini :p

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

boleh aku tau apa arahan bangang si deah tu...hahaha

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

kitorg pun tak penah nana...
nak berphotoshoot2 bagai ni, huhu!
bestnye nengok!
suweeetttt sgt! :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

so sweet....hubby Ayu pun tak minat bab posing2 nie...sekali hari tu jer yg white studio tu..teringin gak buat outdoor mcm nie....tapi tak tau la bila..

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

well...i like ok...gmba romenlentik korang nie..hehe..jeles mak..nk buat gak..hahaha...

beb...berisi la cntik per...jgn kurus sgt...aku ni nk kasi berisi sket ni..hahaha...

ieda said... [Reply to comment]

alalalalallallala
soo sweetttttttttttttt
tembam2 punn lantaklahh
janji happy ..

adehhh jeles2 .. nak buat jugak lahh !!! ;))

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
hahaha
try la sekali
aku mgm lama tingin

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hahaha
over nih

Nana said... [Reply to comment]

@JaSSNaNi
hahaha tenkiu

Nana said... [Reply to comment]

@Nadea Emerald
thanks..
biru tu sebab ada org kata
bg nampak gambar jd lawa
tu psl pakai tdg biru

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
hahaha
bole2...

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hehe
xde masa kak
bizi manjang
weken je sure ada hal

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hahaha
ala mz..
sesekali nak wat aksi romantik
dpt skali pon jadi la
psni xyah buat lg hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
hahahha
arahan 18sx

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
hehehe
try la nad
mest rasa moment plg indah di kenang cewah!

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
kita dalam studio xpenah
tingin rasa

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
hahaha
sila buat yea
complete ngan anak skali

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hahah tenkiu kak

Gieyana said... [Reply to comment]

sweet weh..aku dh lama x snap pics cmni..malas la plak..ekeke..nnt mcm nk buat juga laa..hahaha..:-)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

berisi pun cantik je Nana.. saya suka orang perempuan berisi sikit sbb nampak muda..dan SEXY!!hahaha

Zie said... [Reply to comment]

cantik, bila bergambar macamtu, rasa malu2 lah pulak...hehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

wah bestnya lomantik gitu, kita tak pernah wat gambo gitu, mmg hubby tak nak pun alkisahnya, kita je poyo nak gambo gitu...shantek2 gambo....

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

jue pun tak pernah...
masa tengok gambar nana kat FB terus ckp dengan poji nak buat jugak...tapi ambil sendiri jelah...
hahahahah tunggu baby keluar...katanya...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Ari tu ajak asben photoshoot, tp amsalah kitorang, tak dak sapa yg boleh nak dijadikan photographer :)

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

haah
apeal ko membeso nih/
ade isi ke?
bkn ke ko pakia pb?

MiErA said... [Reply to comment]

alalala..comelnyeee..
psss...suke tgk baju kak nana! ;p

^*NaNa*^ said... [Reply to comment]

romantika2 gini kang kuar produk bru tahun depan..haha...neway..cntik kaler biru dan putih..sy soookaaa...nk buat jgk lah.

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
ko dah lama xwat
aku xpernah wat lagi kesian hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
wahahha sexy la sangat kan

Nana said... [Reply to comment]

@Zie
hahah tau xpe
sengeh2 je masa tgk muke masing2

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mama_Balqis
hahaha
try la ajak skali
amrul ni bole kira sporting gak la
kadang dia lg over dari kita klw amek gamba ahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Jue a.k.a Ibu 2F
hahah ramai2 meriah skit ye dak

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
ala..sian nye
bawa je sape2 yang pandai amek gamba mj

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
isi xde lemak je ada
hahaha
aku dah lama xpakai pb
ni baru bak start pakai balik

Nana said... [Reply to comment]

@MiErA
hehe thanks..baju dah ketat sebab dah gomok hahahaaaa

Nana said... [Reply to comment]

@^*NaNa*^
hahah memang nak sangat tunggu produk baru tu hahahahaaa

Pusat Bahasa Pelangi said... [Reply to comment]

amboi..romantika de amour

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...