MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 25, 2012

owh nikmat...

 makan je keje kan?mana tak membesar dengan jayanya! hahaha...amrul masuk minggu ni dah sbulan leeby keje kl paling lama tu catat rekod paling lama datang keje kl sampai sbulan. makanye ari2 pon makan luar la..mana ada nak masak2 malas haha...tapi xde la ari2 makan luar melampau bunyi nye..ada masa curik makanan kat dapor mak muahaha....

last week duit contest dutch lady dah masuk RM200 dalam acc maybank amrul, aku tanya la dia..nak makan apa?dia kata nak makan thai ok la..aku pon mcm bese ajak g makan tempat peveret ktorg kat hawina belakang hospital ampang puteri.

sup ekor, lidah masak merah, lala maska pedas, kerabu sotong ni makan ke melantak?hahahha.....perut naga dua2 ni kan..mmg tak cukup oder lauk sikit2 tapi yang bez kedai ni tak mahai aku rasa banyak gini nye lauk masuk air buah 3 cawan baru RM33 murah kan?sedap? sangat tak di nafikan ni kedai paling sedap pada tekak aku

tq dutch lady kasi duit ktorg dinner hahaha
kerabu sotong - pesan kt orang amek oder jangan masamm sgt sebab bese kerabu ni sure masamm gile
,
lidah masak merah, dulu amrul tak reti makan skang dah pandai hehehe
sup ekor
.
lala masak pedas ni lebih kepada lala masak halia tapi special nye dia ada satu daun tu kalau g kedai siam mmg ada daun tu xtau apa nama daun dia

Published with Blogger-droid v2.0.9

23 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

wow! igt lidah org bakar je nana..siap bt masak merah lg..dlu kita geli pestime dgr lidah lmbu org makan..hahaha..pstu sekali try sedap rupanya..lembut2 gitu..hahaha

dhla tgh lapar ni..dihidang mata plk dgn menu ni..

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

mmm... leh share koordinate lokasi kedai nie... teman nak kasi test drive tekak teman nie...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

sedap je nmpk..rm33?murah sesangat!

iduraz said... [Reply to comment]

kerabu sutun dia nampak sangat ohsemmm..tu daun basil rasanya nana

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

amboi2 bukan main sedap menunya, sedap ke lidah tu nana, kita tak pernah try pun, ni makan2 time dok kat I hotel ke?

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

semua nampak sgt sedap!!

Saya Disini said... [Reply to comment]

sedpnye//nikmatnye

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

peerrggghhhh telan air liuq mak tang kat sini

atty's said... [Reply to comment]

sedapnya lah semua menu..lagi2..sup ekor, lala , ngn kerabu sotong.

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

wehh...mmg nikmat tul menu2 tu lah....

buat aku tgugat sggh..hahhaa..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

tk penah try makanlidah ke ekor ke sume ni..
cam tak lalu
nak try, papazakwan pun tak reti makan, hehe

murah nye nana
masih ada lagi kedai yang murah2 dan sedap kt kl tu kan?
kene pandai cari

Falsya said... [Reply to comment]

Lidah???..apo raso?....

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hahah
ramai xmakan lidah ni
orang geli
tapi diorang tak tau
sedap hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Izni Hafiz Abdul Rashid
alamak tak tau la koordinasi dia
tapi landmark dia
medan selera
belakang hospital ampang puteri
sebelah petronas
nama kedai hawina

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
ahh tu la mmg suke makan sini
murah sedap

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz
owh daun basil ek
cam bau kuat skit

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mummy_Balqis
sedap tau lidah tu
xcaya try la
kenyal2 gitu heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
ahh mgm sedap mz
murah plak tu

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahah saba ek..
nanti pas abes pantang bole makan

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hehe sup ekor tu peberet

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
hahah saba ek

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
tu la kenda pandai cari
ktorg dah tau kedai ni
mmg jadi pelanggan setia

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
try la..
hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...