MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 4, 2012

posession

inilah dia movie yg ktorg tengok malam menjelang merdeka, wayang kul 10malam, kuar wayang 11.30 gitu sempat tgk munge api hehe..sebenarnya mmg tak plan nk tgk wayang langsung tak tau nk tgk cite apa sebenarnya..aku nak tgk cite the expandable tapi 18sg mia xleh bawa...nak tgk cite sam amrul mcm berat je cite2 mlayu ni...last2 dia ajak tgk cite antu..

tajuk nye possession ok la not bad memula mcm slow skit cite ni mengisahkan budak pompuan yang di rasuk, dua beradik pompuan yang ibu bapa nye dah bercerai hujung2 minggu si bapa bawak g umah dia, satu aritu masa diorang g garaj sale anak pompuan yang kecik tu berkenan dengan satu kotak antik ni...

bile dia bawa kotak antik tu bawa balik umah maka bermula peristiwa pelik kat budak pompuan tu...kotak tu ada roh jahat dalam dia..merasuk si budak pompuan ni..sape yang buat hal ngan dia siap la..si roh jahat tu membalas dendam.ok la cite dia..walaupon xberapa seram layan la juga..katanya ni berdasarkan kisah benar
 


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

citer seram malam, klu kite mmg tak tido lah malam tu

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

dah lama kot ta tgok wayang..huhu..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

dah lama tak jejak ke wayang ni..mmmmm...akob suke la tgk citer ni..kalo paksa sue G tgk..alamat mmg tido paksa dalam wayang tu...

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

wah rajin menwayang kan diri ..

aku ingt nak tgk smlm, tp en somi malasss

Nurul Akmal said... [Reply to comment]

Dah lama tak menjengah ke pawagam..

Ezna said... [Reply to comment]

bunyi pon dah menyeramkan...eiiiii...seram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...